arkadaşlar Myeclipse ile çalışıyorum.kod yazarken ctrl+space 'e basınca hiç bişey gelmiyor ne yazık ki code assist alamıyorum.. Bu sorunu nasıl aşabilirim ?
arkadaşlar Myeclipse ile çalışıyorum.kod yazarken ctrl+space 'e basınca hiç bişey gelmiyor ne yazık ki code assist alamıyorum.. Bu sorunu nasıl aşabilirim ?
Enson 23/11/2006 14:58 tarihinde dubrovski tarafından düzenlenmiştir. Sebep: ekleme
Peace and obscurity in mind,
I chose this happy hermit's part,
With you, enchanting, ever kind,
With you, bright beacon of my heart!
sap entegrasyon projeleri dışında eclipse kullanmayalım, kullananları uyaralım!
bknz. www.netbeans.org
eclipse kullanıp kullanmamam gerektiğini sorduğumu hatırlamıyorum... Lütfen acil yardıma ihtiyacım var..
arkadaşlar java ile ilgili herşeyi sildim. Eclipse ve MyEclipse de olmak üzere baştan sıfırdan kurdum herşeyi. Code assist düzgün çalışmaya başladı fakat hiçbişeyi değiştirmeme rağmen belli bir süre sonra code assist tekrar ortadan kayboldu.... ctrl+space basınca hiç bişey olmuyor.... Yardım lütfen...
messenger plus'daki patron tuşu kombinasyonunu değiştir, ctrl+space'i o yakalıyor. Dikkat edersen ctr+space'e basınca msn'deki statun değişiyor olmalı.
Kolay gelsin...
ilk olarak,hangi editorle aciyorsun? onu kontrol et. belki bir plug in falan yukledin yanlis editor olayin icine girmis olabilir. ikinci olarak , hangi ortamdasin?(yani workspace) java, j2ee onu bir kontrol et.
ucuncu olarak, window-->properties penceresinden editor ozelliklerini bir kontrol et derim.
kolay gelsin.
en sonunda buldum dediğiniz gibi msn live'ın lanet olası boss tuşu yüzündenmiş....Çok teşekkür ederim...
![]()
Damdan dusenin halinden damdan dusen anlarmis, ben de tirmalamistim biraz, msn'in system traydeki iconu degismemis olsa idi ben de biraz zor bulurdum.
Kolay Gelsin...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks