Ceviz Foruma Hoş Geldiniz.
Hangi BlackBerry İyi ya da Blackberry'mi Alayım?
Arkadaşlar merhaba,
Ben E-posta hesaplarımı kontrol etme Q Klavye ile mesaj yazma, Kolay tuş takımı ile (Not alma, Yapılacak Listesi vs...) Ve Pc'de Outlook ile mesaj ve adres defteri senkronisazyon yapabilecek
bir alet arıyorum. Bu konuda ne önerirsiniz?
Tüm Blacberry'lerde istediğim servis sağlayıcı ile internete bağlanabilirmiyim?
Ne kadar aylık ücret ödemem lazım?
Ya da internet olmadan sadece aşağıdaki 2 özelliği yapabilecek bir pda veya telefon varmı? Q Klavye ile mesaj yazma, Kolay tuş takımı ile (Not alma, Yapılacak Listesi vs...) Ve Pc'de Outlook ile mesaj ve adres defteri senkronisazyon yapabilecek
Tasarım olarak istediğim şöyle (http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T..._TELEKOM&fp=4# ) bir şey aslında bu telefonda Outlook ile mesaj ve adres defteri senkronisazyonu olsa tamam olacak.
blackberry almanı tavsıye etmıyorum, nokianın yuksek modellerınden almanı tavsıyee edıyorum, blackberry kullanım rahatlıgı yok, tabıkı bu benım fıkrım
kullanacağın alanı iyi hesapla , dokunmatik falan hızlı kullanamayabilirsin
evet dokunmatik ekran kötü olay
Nokia'nın QWERTY klavyeli ikinci telefonu ; E75 bunu almanı tavsiye ederim.
blackberry nin storm, bold ve ismini hatırlayamadığım bir eski modelini kullandım ve rahatlıkla söyleyebilirimki çok kötü telefonlar. eğer gösteriş gibi bir merakın yoksa nokia alabilirsin, iphone etrafta çok bulunsada blackberry den çok daha iyi bir telefon. illada bb almak istersen internete "bis" sayesinde yaklaşık 40 tl ye bağlanabilirsin, internetleri bile kendilerine özel. aynı seviyede olan telefonların karşılaştırmalarını çok kolay bulabilirsin google da.
htc mı ne bısı var pıyasada cok memnun olduklarını soyleyenlar var, telefon degılde daha dogrusu cep bılgısayarı
Konu Bilgileri Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)