![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2005
|
Arkadaşlar www.ev1servers.net Sitesini Açmayı Denermisiniz. Açılsada Açılmasada Verdiğiniz Cevaplarda Bağlantınızıda Yazarsanız Sevinirim.. Bağlantım ADSL 256 Ve Dediğim Siteyi Açamıyorum. Ama 512 Bağlantısı Olan Arkadaşlara Sordum Açılıyor Dediler. Acaba Türk Telekom Yurt Dışı Bağlantı Çıkışlarını Mı Yükseltti. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| LAN dışı sniffing? | soulmaster | Ağ / Güvenlik | 39 | 08/05/2008 13:02 |
| İnternet Ağ Geçidi Devre Dışı (server üzerinde net devre dışı) | orange | Ağ / Güvenlik | 2 | 18/01/2005 16:22 |
| Telekom yurt dışı internet çıkışları. | omerosmanoglu | Internet | 3 | 27/12/2004 23:38 |
| İnsanlık Dışı | smart | Hayata Dair | 25 | 26/11/2004 17:37 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |