![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Arkadaşlar yeni bi modem aldım zyxel 630 usbli.Ancak bilgisayarımı açtıktan,ip aldıktan 30 saniye-1 dakka arası sonra bağlanabiliyorum nete.Ve sonra normal herşey.Acaba bu nedendir?bu modemin özel bi ayarı varmı başka?
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Zyxel'in baska bir harici modeli var bende. Modemi kapatip actiktan sonra ADSL baglantisinin kurulmasi yaklasik olarak senin dedigin kadar suruyor. Sanirim bir dizi test yaptiktan sonra hizmete basliyor. Aletin icinde kendi isletim sistemi oldugu ve bunun da boot etmesi bir zaman alacagi icin bu sure bana hep normal gelmisti, kafama takmamistim.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| delphi ile internet bağlantısı | simadreta | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 4 | 30/05/2008 19:31 |
| c++ builder ile internet bağlantısı | simadreta | C / C++ | 2 | 22/08/2005 20:10 |
| Modemim ile web server yapamıyorum. | notalone | Ağ / Güvenlik | 8 | 25/02/2005 19:50 |
| Zyxel 600 serisi | Raiden | Ağ / Güvenlik | 7 | 21/02/2005 14:29 |
| internet üzerinden ağ bağlantısı? | Gurhan | Ağ / Güvenlik | 9 | 16/09/2004 23:24 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |