![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
yaklaşık 1 sene önce bir arkadaşım için bir domain almıştım mynetten. mynet bu domainin süresi dolunca arkadaşımı uyarmamış ve kendisi anlamadığı için süreyi uzatmak için bir talepte bulunmamış. domainin süresi 9 ekimde dolmuş. ancak hala whoisde dnsler mynette kayıtlı gözüküyor ayrıca sanırım mynet register.com ile çalışıyor çünkü register.com whoisde gözüküyor. başka bir yere transfer yapamıyoruz çünkü benim domain kayıt ederken girdiğim e-mail adresi kullanamıyoruz. admin contact yapamayacaklarından transfer vs. işlemler olamaz sanırım. bu domain ne zaman tam olarak düşer? yada ben beklemeden yeniden nasıl domaine sahip olduğumu kanıtlarım? ////////////////////////////////////////////// Domain Name: **********.com Registrar: REGISTER.COM, INC. Whois Server: whois.register.com Referral URL: http://www.register.com Name Server: DNS1.MYNET.COM Name Server: DNS2.MYNET.COM Updated Date: 09-oct-2002 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: New York City
|
eger yanlis bilmiyorsam domainleri register.com dan veya birkac benzeri siteden 35 dolara degil de ucuza bir site araciligi ile alirsan domain o sirkette kaliyor. bu durumda gercekten de mynet tek cozum olabilir. benim de hatirladigim iyi oldu tabi bu arada
__________________ www.atesdesign.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2003 Yer: ankara
|
Arkadaşlar MyNet gibi 7-15 dolara domain satan yerlerden domain almayın. Ucuz olmasının sebebi tüm haklarını alınmadığından dolayı diye biliyorum. Kaydeden şirket bu domaine daha fazla para verene veriyor. Zamanın da Ege Host dan 5 dolara http://www.hostmerkezi.com adlı bir domain almıştım. Ve şu anda başka biri kullanıyor. Ve de domainin üzerinde hiç hak iddia edemiyorsun. Aman Dikkat Edin. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Polyana Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Antalya
|
hmmmmm....... Yani parasını verdiğim halde elimden alabilirler domaini? Bu kötü bir haber dostum. Çok kötü. Karegen.com 6.49$ domain kayt ediyor. Ben domainimi Register.com'dan aldım ama sonra karegene tranfer ettim.. aceba.. dur bir dakkika karegene sorayım bu konuyu. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |