![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004
|
Kullandığım ADSL hattı için statik bir IP adresi belirlenmiş midir? Belirlendiyse bu kaçtır nasıl öğrenirim? belirlenmediyse nasıl belirlettirebilirim? Aslında bu soruyu ADSL destek hattına sormam gerektiğini biliyorum, ama onlara ulaşmam gayr-i kabil olduğunu hepiniz bildiği için siz değerli arkadaşlardan yardım talep ediyorum. vesselam... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Debian GNU/Linux Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: /home/euler
|
başvuru yaparken statik ip istedi isen verilmiştir, istemediysen -ki bilmediğine göre istememişsindir diye düşünüyorum- verilmemiştir. statik ip, ilk başvuruda, yani adsl başvurusunda ücretsiz ancak daha sonra da stat,k ip için başvuru yapabiliyorsun ve ücreti de 17 YTL gibi bir şeydi sanırım. Daha detaylı bilgi için ADSL Destek Hattı'na başvurabilirsiniz...
__________________ ...fear can hold you prisoner, hope can set you free !! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Moscow
|
benim bildiğim başvuru hala ücretsiz, başvuru için de ip@ttnet.net.tr mı ip@adsl-ttnet.net.tr öyle bişeydi... sitelerinden daha detaylı bilgi alırsın
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Statik IP icin bagli bulundugunuz Turk Telekom subesine gidip dilekce veriyorsunuz, hemen veriyorlar. Ayrica bir ucret alinmiyor bunun icin... Telefonla da ogrenilebiliyor ama bolgeye gore bu numara degisiyor sanirim. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
| Alıntı:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2004 Yer: Antalya
|
ya bende adsl bağlatırken statik ip seçmedim. statik ip benim bildiğim kadarı ile master ip altından çeşitli iplerle bağlanmak veya proxy gibi bişey oluyo dimi ?? yani adama sorduğumda ipinin deişmemesi anlamına gelir dedi....
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 07/2002
|
IP'nin statik olmasi degismemesi demek. Statik olmazsa her modem resttart'ta ya da USB modem ise her PC acilisinda bilgileriniz sunucudan dogrulaniyor ve size ip veriliyor. Ama genelde her seferinde farkli IP adresi geliyor. (Siradaki ip bos ip olabilir)
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |