![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Balıkesir
|
Gidip vthost.net'ten bir domain aldim 2 ay once hersey iyi guzel bende onu baska bir free hosting veren yere yonlendirdim. derken birkac hafta once domainim birden calismamamya basladi. Record bilgilerime baktigimda: Registrant: REGISTRANT sales@domainshow.com 86-592-5161011-8806 REGISTRANT GUOMAO DASHA XIAMEN,Fujian,China 361004 diger kisimlardada benimle ilgili hic kayit yok. Yapilacak hic birsey yokmu simdi bu durumda?
__________________ MCSE MCSA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
vthost un çok güvensiz bir yer olduğunu duymuştum ve bildiğim kadarıyla aldıkları domainleride kendi adlarına kaydediyorlar kullanıcı adına değil... yani bu firmayla hareket ettiysn geçmiş olsun
__________________ http://www.ozay.net |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Alıntı:
__________________ MCSE MCSA | |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
vthost.net ve adamlarin recordda belirttikleri email. Bu arada domainim internetdelisi.com. Sanirim en son care internic'e yazmak ama benim muhtesem ingilizce ile sanirim zor olacak. Cok canim sIkILdI, parasinda degilim ama hack olayim yok birseyim yok durduk yerde bir domain üstelik aktifken nasil gider elimden anlayamiyorum.
__________________ MCSE MCSA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Şimdi baktımda öyle bir firma bile yok Beholder, snabhost diye bir firma almış güya o domaini ve sanırım bir domaini iki kere satarak para kazanıyor bunlar ya da 10 kere.
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
Suan netfirms.com'daki hesabima girerek erisim bilgilerimi tekrar girip save ettim. Domain suan in process gosetiriyo. Oncesinde active yaziyordu galiba. Bi 24 saat daha bekleyelim bakalim, belki tekrardan benim uzerime gecer. Hala adima kayitli bir domaini baskalarinin üstüne nasil gecirilebildigini anlayabilmis degilim. Sonucta bu adamlar ayni domaini tekrar tekrar satsalarda internic'in buna dur demesi gerekmiyomu? Neyse bakalim, bekleyelim görelim neler olacak.
__________________ MCSE MCSA | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Domain kayıdından sonra internic den kontrol etmekte yarar var sanırım Bende 3 ay önce abdullahgul.org yi kayıt ettirmiştim dotster dan hala ücreti çekmemişler kredi kartından neden acaba oysa register aynı saat içinde alıyor parayı mailde atmadılar Benim bir arkadaşımın başınada havale ile aldığı bir domain bela olmuştu ismi lazım değil şirket domaini kayıt ettiğini söylüyor 15 gün sonra bir bakıyoruz domain 800 dolara satışta
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |