![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004
|
Kardeşlerim Kusura Bakmayın. Artık Bu Hıncımı nasıl çıkaracağım.Bu Hiç Bir şeyden anlamayan ttnet teknisyenleri(Neyin teknisyeniyse bu arkadaşlar) 98 işletim sisteminde adsl çalışmazmış diyorlar ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI için yazın. ve TELEFONLA arayan Sözde teknisyen Bana UTUNMADAN bide kardeşim sen BİLGİSAYARINI DEĞİŞTİR xp kur bak ozaman nasıl çalışıyor diyor. Ve ben hadi işyerindeki laptopu getiriyorum. Xp profesyonel var siteden güncelleme kalmadı en en en son versiyon gene çalışmıyor. ADSL YOKKK BAĞLANTI YOK. TTNET diyorki modemini değiştir. EN Sonunda modem de değiştirdik.Söylediklerimizi yapmadılar demesinler diye. YİNE HÜSRAN. SİZCE BEN NEYİ DEĞİŞTİRMELİYİM???????? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ceviz kıran Üyelik Tarihi: 11/2004
|
adsl modem ve bilgisayarının konfigürasyonunu söylemez isen hatanın nerede olduğunu söyleyemem.. 98 de de adsl ile çıkış yapabilirsin bu da ttnetin saçmalığı oluyor tabii hatta ben 3 işletim sistemiyle de denedims orunsuz çalıştı adsl 98 xp 2000 de adsl modemin ne ve bu modem konfigürasyonu ile bilgisayar konfigürasyonu ne ? bilgisayar ile modemin bağlantısını kontrol ettin mi ?? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| mingitaw Üyelik Tarihi: 06/2002
|
1. Karşındakinin teknisyen olduğuna emin misin? 2. Evdeki birinin "line" ile "telephone" girişlerine aynı kabloyu takmadığına emin misin? 3. Modemin ne marka? 4. Teknisyen ünvanını verdiğin kişinin sicil no.' sunu istedin mi? 5. Bu kişiye adsl hattı üzerinden modemine ulaştığında hangi donanımla irtibat kurduğunu sordun mu? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
| http://adsl.superonline.com/ superonline ADSL satışlarına başlamış ama 256 Lık bağlantı 63 milyon. Telekomda iş şansa kalıyor eğer sorunsuz bi şekilde açılırsa hattınız internet hayatınızı onlara muhtaç olmadan sürdürebiliyorsunuz Allah kimseyi onlara muhtaç etmesin.
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004
|
kardesim senin bişi değiştirmene gerek yoq.. Önce ttnet yetkilileri kafa yapılarını değştirmeliler. 98 de adsl çalışmas veya sorun yaşar die bişi olamas. Arkadasım evden 98 ile bağlanıyoo. Onu geçtim hadi öyle bişi olsun xp de sorun yoq en asından ben kullanıyorum... Sana önerebileceklerim arasında öncelikle adsl inin açılıp açılmadığını kontrol etmen.... Ardından bağlantıları dogru yapıp yapmadığını kontrol etmen... Hiç bişi olmassa denem yanılma yappp. Eve bir bilgisayar getir onunla ilgili olup olmadığını anlarsın... Hade kolay gelsin.. Bir de ylun düşerse lütfen turkuaz.no-ip.com:4112 DC++ hub ına uğra.. Aradığın bütün programları mp3 ve filmleri bulabilirsin.. Aynı zamanda düzeyli bir sohbet bulacaksın... Bunun yanında tüm sorunlarına da destek cıkacak insan bulabilirsin..Kolay gelsin |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Moscow
| Alıntı:
Bölgenizde ADSL hizmeti verilmiyormuş duyduğumda şok geçirmiştim, bunu yapan TTNET olsaydı şaşmazdım ama SuperOnline yapınca... Bu arada onlar da TTNET'e bağlı en sonunda, sen TTNET'e direk ulaşırken superonline'dan alırsan önce onlara sorununu ileteceksin, ondan sonra onlar TTNET'e iletiyor... Boşuna extra para vermenin bence hiç bir anlamı yok.. 2subnoise: imsandan dolayı seni esef ile kınıyorum!!! | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |