![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004
|
arkadaşlar ben yaptığım internet sitelerde webden görüntü aktarmak istiyorum burda temel amaç yönetilebilir olarak yaptığım bir sitede kendi ara yüzümden kullanıcıya istediği kamera görüntülerini webden yayınlama imkanı vermek şu ana kadar windows un içinde gelen medya serverı kullanıyorum bu iş işin ama bunu her seferinde ben yapıyorum bunu kullanıcının yapması çokmu zor araştırma yaptım ama istediğim tarzda bulamadım bu konuda bilgisi olan var mı
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Elila.net Dijital Medya Tasarım | memila | Site Yorum | 20 | 21/08/2006 00:30 |
| tekel medya ab | v4mp1r3 | Hayata Dair | 36 | 24/11/2005 14:30 |
| Akademi Medya Bilişim | sercotec | Site Yorum | 2 | 28/10/2005 22:08 |
| yeni medya portalı sitemedya.com yayında... | sitemedya | Site Yorum | 5 | 17/11/2004 13:10 |
| Bir anket: Medya-izleyici ilişkisi | eslem1 | Hayata Dair | 18 | 27/10/2003 19:36 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |