![]() | |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: internetten cd alır mısınız? | |||
| Evet | | 6 | 85.71% |
| Hayır | | 1 | 14.29% |
| Oylayanlar: 7. Bu anketi oylayamazsınız | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
| | #2 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Ciddiyetle bir iş yaptığını düşündüğüm, ciddi davranan sitelerden, kişilerden alabilirim... Mesela Japonya'dan kitap getirtiyorum yakında. Neden? Çünkü ciddiyetlerine güveniyorum, çoğu japonca ama olsun...
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #4 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Kitabın %80'i Japonca %20'si ise İngilizce'ymiş. Pixelart hakkında bir kitap. Benim gördüğüm ilk kitap, merak ettim, hoşuma gitti böyle birşey yapılması, 200 sayfa pixelart hakkında yazılar vs. var elimde bulunsun diye ısmarlatacağım...
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Hüseyin Karagöz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Frankfurt
|
burda bir mağzada bilgisayar kitapları arasında bir japonca kitap vardı japonca olduğunu kitabın üstündeki kadın resminden anladım , kitabın içiriğinin ne olduğunu anlayamadım ![]() allah yardımcın olsun
__________________ Huseyin Karagoz HUKA DESIGN STUDIO / Frankfurt / DE Web Url :http://www.hukadesign.de |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Debian GNU/Linux Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: /home/euler
|
Çoğu zaman cd yada elektronik eşya tarzı ihtiyaçlarımı internet üzerinden alıyorum. Daha avantajlı olabiliyor. İşime yarayacağını düşündüğüm bir çalışmaysa neden olmasın, alabilirim.
__________________ ...fear can hold you prisoner, hope can set you free !! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2004
|
İnsanlara nedense internet üzerinden bişe almak çok acaip geliyor. İnterneti yeterince tanımadıklarına bağlıyorum, mesela internetteki bir alışveriş sitesinden discman alıcağımı söylediğimde arkadaşım "olur mu öle şey hiç güvenli değil hackliyorlar", o şu bu falan fıstık (her zaman ki bilmeyen adam nutuğu) demişti. Oysaki net üzerinden discman, yazıcı, dijital fotoğraf makinesi, bilgisayar sandalyesi ve birkaç kitap aldım şimdiye kadar. Hiç ki bir sorun çıkmadı. Böyleyken neden cd almayalım değil mi? Bu önyargının kırılması şart bence... Yani forumlarda "cd'de işinize yarar dosyalar toplansa alır mısınız" gibi sorular sorulmadığı zaman, insanlara YemekSepeti'nden yemek ısmarlamak şüphe uyandırmadığı vakit Türkiye'de bişeler değişmiştir demektir, bence. Bu arada konu neydi ben nereye getirdim, biliyorum ama biri bunu söylemeliydi diye düşündüm. İyi günler |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Debian GNU/Linux Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: /home/euler
| Alıntı:
__________________ ...fear can hold you prisoner, hope can set you free !! | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |