![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
selamlar; e-ticaret'te üyelik sistemi şart mıdır? üyelik sisteminin olmamasının ve olmasının artıları nelerdir? ben olması taraftarıyım. Türkiye'deki bascuda ve ideefixe gibi sitelerde var. ama şu an üyelik sisteminin olmadığı sadece session a dayalı bir sistem kurmam istendi benden. ben de karşı çıktım. ama yinde de sizin de fikrinizi sormak istedim.
__________________ Erkan BALABAN www.webtasarimkilavuzu.com www.molaver.net Çözümler ihtiyaçlardan doğar. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Yanı ısteyen uye olmadanda ıstedıgı seyı alabılecek sıteden? Neden olmasın.. Ama her seferınde (uyelık olmadıgı ıcın) benden ad soyad adres turu bılgıler ıstemesıde sıkıcı olurdu.. Bu durumda bu karar bırazda sıtede sızın ne sattıgınıza baglı.. Sureklı bı satıs soz konusuysa bence uyelık sıstemı olmalı..
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Bence şöyle olmalı; Hem üye olabilmeli kişiler hem de üye olmadan satın almalı. Üye olmadan satın alırken Ad Soyad Eposta gibi bilgileri dolduracaktır zaten ve aşağıya bir onay kutusu (check box) der ki: "Bilgilerimle beni üye yap..." ve bunu işaretleyen üyenin epostasına bir posta gelir ve orada şifresi falan vardır. Yani isterse satın alırken üye olmuş olur ve bir daha ki sefere üye olarak giriş yaparsa o bölümleri doldurmaz... Bence bu sunulmalı. Düşünün ki bir ürün aldım ve kargonun ulaşma zamanı, fiyatlar, hız ve destekten memnun kaldım sonra bütün alışverişlerimi buradan yapıyorum. Eee? Diyeceğim ki; "Herşey iyi güzel de şu formları hep doldurmaktan bıkkınlık geldi." Ve bunun çözümü ikisinide sunmak.
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |