![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2004
|
Merhaba Evdeki iki bilgisayar var. Doğrudan bağlanan bilgisayarda bağlantı sorunu yok. Her site açılıyor. Ama bu bağlantıyı kullanarak internete bağlanan 2. bilgisayar hotmail, quicktime gibi sayfalara giremiyor. Sorun nerede olabilir, nasıl giderilebilir? Teşekkürler
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Dead God In Me Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: Hemde Çiğçiğ
|
1.Bilgisayarın, internet bağlantısı özelliklerinden Gelişmişe gel.. Eğer Güvenlik duvarını aktif ettiysen.. Ordan Ayarlara gel seçili olmıyan varsa seç....(olmazsa aynısını yerel ağ için de yap) Bende Termilnal Bilgisayarla MSN den kimseye dosya transferi yapamıyordum, Direk internete bağlanan bilgisayar ile aynı şeyi yaptım terminal düzeldi... Enson 02/07/2004 00:30 tarihinde SATAN tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| ASP ile MySQL e bağlantıda hata !!! | Phalchatha | ASP | 2 | 19/02/2007 19:29 |
| zoom x4 adsl sorun | bestprogramci | Internet | 7 | 21/01/2005 15:39 |
| adsl sorun(windows update) | NaCReS | Internet | 1 | 27/12/2004 23:50 |
| Adsl Sorun | mehmett | Internet | 13 | 26/06/2004 14:54 |
| ADSL de sorun.. acele yardım! | PG13 | Ağ / Güvenlik | 2 | 24/11/2003 17:27 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |