![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
Hazır kod istekleriniz için böyle bir konu açma gereği duyduk. Amaç olarak; - Forumda gereksiz hazır kod isteklerinin önünü kesmek - Php bilgisini geliştirmek isteyen arkadaşlar için fırsat vermek - Yardımsever arkadaşların yardımseverliğini göstermesi için fırsat vermek ![]() - Yeni başlayanlara ufak bir hazır kod arşivi yaratmak. Tabi bir kaç ufak kuralımız var: - Eğer bir istekte bulunacaksanız; istediğiniz kodun tam olarak nasıl olacağını belirtin. Ama unutmayın ki kodu yazan kişi size yardım için kod yazacaktır ve tam olarak istediğiniz kodu yazmayabilir! Ayrıca koca bir script isteğinde bulunmanız doğal olarak mesajınızın cevapsız kalmasına sebep olacaktır. Lütfen bu konuda şikayet etmeyiniz. Ek olarak sadece bir (1) adet mesaj yollayın. İsteğinizi yolladıktan sonra ardından "arkadaşlar yardım lütfen" şeklindeki mesajlarınızın size ceza olarak dönmesinin yanında isteğiniz de silinecektir. Not: Hazır fonksiyon ve sınıflar için http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=17267 (Kütüphane) bu adrese göz atabilirsiniz. Not2: Hazır scriptler için www.hotscripts.com adresini kullanabilirsiniz. Not3*: Bunu yeni gördüm, Hunter 'dan hazır kod örnekleri: http://forum.ceviz.net/size-fikir-ve...04.html?t=9304 - Kodu gönderirken hangi isteğe yanıt verdiğinizi belirterek kodu göndermeniz yeterli, daha sonra bu istekler ile cevaplar birleştirilerek tam bir mesaj oluşturulacaktır. Eğer kodu başka bir yerden alıp kopyalıyorsanız, mümkünse kodu kopyaladığınız adresi belirtiniz. Önerilerinizi bu konu altına yazmayınız, bana ya da perlci 'ye özel mesaj olarak gönderiniz. Yararlı olması dileğiyle * Yeni Eklenenler Enson 27/04/2007 16:43 tarihinde cappytoi tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2004
|
arkadaşlar aşağadaki kod merkez bankasındaki kurları bir dosyaya kaydediyor ve verileri o dosyadan çekiyor.. fakat ben daha güncel kurları bir dosyaya kaydetmesini istiyorum mesela www.doviz.com daki serbest piyasa kurları var en üstte sürekli güncelleniyor, onu bir dosyaya yazdırmak istiyorum bu konuda bana destek olabilirmisiniz teşekkürler ? PHP Kodu: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
| öncelikle meraba..yeni gldm.. bu normalde programın tanıtım sayfası..benim istediğim buraya yorum eklemek..yani her ayrı programa ayrı yorum..normalde araştırdım ve bitane buldum fakat okadar uğraşmama rağmen yapılan yorumların ayrı ayrı programlara deilde toplu olarak tek sayfada görünmesi..yorumları ayrı programlara id ataması ile yapmaya çlştım yine yapamadım!bulduğum yorum kodları da altta! PHP Kodu: PHP Kodu: |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
Arkadaşlar benim bir problemim var Vbulletin kullanıyorum forumlarda fazlasıyla bahsedilen TC kimlik numarası sorgulaması ile üyelik aktivasyonu yapmayı istiyorum.Vbulletinde admincp panelinde Userfield bölümünden TC kimlik diye bir bölüm oluşturdum ve bu bölüm register sayfasında zorunlu doldurulması gerekn alan olrak belirttim fakat tc kimlik nosu bir kullanıcıya özel olmadı her yeni üye aynı tc kimlik numarası ile giriş yapabiliyor sisteme mesela x kullanıcısı kayıt işlemi yapacağım 1234567890123 diye bir tc kimlik numarası var y isminde yeni bir kullanıcı 1234567890123 diye aynı tc kimlik nosu girdiğinde sistem bu no daha önceden kayıt edilmiş lütfen kontrol edin gibi bir mesaj vermiyor.aynı tc kimlik nosu ile binlerce üyelik alınabiliyor.İstediğim tam olarak username ve email sorgulamalarındaki gibi giriş yapılmak istendiğinde bir uyarı vermesi ve üyeliği gerçekleştirmemesi.PHP ve SQL le yeni başladım arkadaşlar oldukça acemiyim bana bu sorunum hakkında yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.Saygılar... Erman ALBAYRAK ermanalbayrak@gmail.com hector2304@msn.com |
| | |
| | #5 (permalink) | |
|
benim isteğim A klasörünün içindeki tüm dosya ve klasörlerin B klasörünün içerisine kopyalatacak bir kod Alıntı:
Enson 15/01/2007 11:46 tarihinde cappytoi tarafından düzenlenmiştir.. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
merhaba . ben amatör olarak fotoğrafçılık yapıyorum, ve çekimini yaptığım kimi fotoğrafları internet üzerinden yayınlamak düşüncesindeyim. html ve php konusunda tecrübem çok değil . aradığım hazır bir script ve özellikleri şunlar : kategorizasyon yapabilmek bu kategoriler altına resimler eklemek ve her eklediğim resim için bilgiler girebilmek bunlar içinde bir yönetim paneli olması . veritabanı uygulaması olabilir de, olmayabilir de . bu şekilde bildiğiniz bir resim galerisi var mı ? hotscripste bakındım baya bir süre ama aradığım gibi bulamadım . basit bir şey bu istediğim, benim için önemli olan resim hakkında bilgiler de girebilmek, şurada şu saatte, şu makinayla çekilmiştir gibisinden bilgiler ... yardımcı olabilirseniz sevinirim . kendim bir galeri hazırlamaya kalktım, şimdilik başarısızlık serüveni oldu ![]() Alıntı:
Enson 18/01/2007 09:06 tarihinde cappytoi tarafından düzenlenmiştir.. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: istanbul
|
Merhabalar.. kendi sitemde radyo paneli kurmak istiyorum az cok php bilgisine sahibim.. istekleri shoutbox tarzi bir script ile yansitmak istiyorum ekrana yalniz form ayi mesajlarin kismi ayri olmak uzere bir calisma yapmam lazim.. shoutboxlari kontrol ettim ama icerik ingilizce oldugundan pek fazla cakmadim bazi kisimlari degistiremedim .. bu konuda yardimlarinizi bekliyorum. saygilari.
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
merhabalar , sistemime borsa bilgileri eklemek istiyorum internette gezerken güzel bir şey buldum bu site kaliteli ve güvenli bir içerik buradaki verileri yan yana marquee şeklinde php ile çekmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa kodları buraya yazabilirler linkler aşağıda. http://www.gedik.com/iframes/hissese...endeksler.aspx http://www.gedik.com/iframes/hissese...eks=XUTUM&Sort= http://www.gedik.com/iframes/hissese...UTUM&Sort=DESC http://www.gedik.com/iframes/hissese...okislem_M.aspx şimdiden tşkler. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
|
upload yaparken yukleme hızını ve yüzdesini gösteren bir kodu nasıl yapabiliriz Alıntı:
Enson 15/03/2007 03:16 tarihinde cappytoi tarafından düzenlenmiştir.. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| php hazır kodlar |
| Seçenekler | |
| |