![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Arkadaşlar elim değmişken şu kategori yerlerinide değişeyim diyorum sonradan alışması zor olur en üstteki bölümleri grafik bölümlerinin altına alacağım sadece ve bir iki kategori değişikliği yapacağız. Bilgilerinize...
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| |
| | #3 (permalink) |
| Luke is back... Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: ../Dark_Side
|
Kategorilendirmeler güzel olmuş. Yalnız... 1-CGI/CFM diye başlayan kategori isimlendirmesinin PHP/PERL/CGI diye tekrar yapılmasını diliyorum. Çünkü sabah sabah nerde bu PHP kategorisi diye aradım biraz ![]() 2- Yanıp sönen butonlar mavi olsun yine,bunlar biraz belirsiz olmuş Şimdilik bu kadar...
__________________ Do or do not. There is no try. |
| |
| | #5 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Ya hıcbıseye dokunmasanız olmazmı? Ozellıklede sayfa stıllerıne.. Ben sabah sekızbucuktan bazen oglen onıkı bıre kadar forumda olan sadık bır uyeyım lutfen butur degısıklıklerden de hıc haz etmıyorum ![]() Ayrıca net programlamada ıyıydı karabulata katılıyorum.. Sabah goremeyınce yoksa kaldırdılarmı dıyerek panık yaptım bı sure ![]() Lufen muhafazakar ınsanları da dusunelım ![]() Not: Gecenlerde bır foruma gırmıstım nerdeyse kor oluyordum.. Aksam saat sekıc bucuk ve ısıklar kapalıyken butun gun koyu mavı bır zemıne bakan gozler, cırtlak turuncu renk ısıması yuzunden az daha zafıyet gecırıyordu.. Ama dıyım aynı hataya dusulmesın |
| |
| | #7 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Arkadaşlar bu işlemler gerekli idi forumun daha net hatlara sahip olması gerekiyordu ama fazlada dağıtmamaya çaılşarak Ersin kardeşimle yeni bir düzenleme yaptık. Mesajlarınızdanda anladığım kadarı ile herkes bu işe oldukça sevinmiş Bundan sonra değişiklik olacağını sanmıyorum ilerde konu sayısı arttıkça bu değişiklik zaruri olacaktı. Hepinize anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu arada yeni styleimizi kullanan var mı?
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| |
| | #8 (permalink) | ||
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: Ankara
| Alıntı:
![]() Alıntı:
). Yeni Mesaj Var simgesi digeri ile hiç ayırt edilmiyor, buraya tesadüfen girdim mesela. Daha bir kaç konu daha var. Sen baba bi uğrasan be şahin abi?
__________________ UTF-8 kullanalım, kullanmayanları uyaralım. | ||
| |
| | #9 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
abi bence ana forum sayfasındaki yöneticiler bölümünü kaldıralım tasarımı bozuyor
__________________ http://www.ozay.net |
| |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |