![]() | |
| | #2 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: Ankara
| Alıntı:
__________________ UTF-8 kullanalım, kullanmayanları uyaralım. | |
| |
| | #3 (permalink) |
| Orta Saha Üyelik Tarihi: 06/2002 Yer: Mezapotomya
|
seçimi erteleyenler ŞEREFSİZDİR. son 3,5 yıldır çekmediğimiz kalmadı şimdide seçimi erteletiyorlar.ama hadi özışık güzel bir yazı yazmış: ------------------------------------------ Meclis'e sokmayın bunları! "Yeni doluşumcular" demiştim, Ecevit'in yanına yeniden doluşmak isteyen yüzsüzlere. Milletin yüz karası bunlar; dilim varmıyor milletvekili demeye. Haysiyetine bir koltukla paha biçen bu yüzsüzler değildi sanki çekip giden, ardından seçim isteyen.."Ecevit'le olmuyor" diyen, Türkiye'nin kurtuluşunun Cem-Özkan-Derviş üçlüsünde olduğunu söyleyen bendim sanki! Şimdi geldi akıllarına ülkenin birliği, bütünlüğü ve geleceği. Tek tek çekiliyorlar, ülkenin geleceğini düşünüyorlarmış! Seçim tarihinin ertelenmesi için, yaltaklanmadıkları kimse kalmadı bugüne kadar. En son, çekip gittikleri yere, yani Ecevit'in yanına doluşmaya karar verdiler utanmadan sıkılmadan. Ecevit nezaketi elden bırakmadı! Ben olsaydım Ecevit'in yerinde, tükürürdüm bunların yüzüne. Bu ne utanmazlık... Bu ne yüzsüzlük... Ar damarı çatlamış bunların.. Yüzlerine tükürsen, "Yarrabi şükür" diyen cinsten bunlar.. Başarırlar mı? Hayır! Asla başarıya ulaşmamalı bu utanmazlar... Meclis'e gitmeli 1 Ekim günü, tükürüğe boğmalı bunları. İtibar görmemeli bunlar... Bir daha asla o kapıdan içeriye girmemeli bunlar.. Yüce Meclis çatısı altında, 3,5 yıl boyunca her haltı yedi bunlar. Bugünden sonra izin verilmemeli, görülen yerde, aşağılanmalı bunlar. Haydi Meclis'e... 1 Ekim 2002'de Meclis'te olacağım ben... İyi dileklerimi sunacağım sadece! Siz de gelin, belki orada görüşürüz... Yanlış anlaşılma olmasın... Galeyana getirmek değil niyetimiz! Masum bir buluşma... Hepsi bu!
__________________ Bu vatanın ekmeğini yeyip bu vatana ihanet edenler, birgün ekmeği yedikleri yerden kurşunu yerler... |
| |
| | #4 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
bence ertelensede kaostan kurtulamayız neden mi siz düşünün akp tek parti olursa kaos olacak gibi.... akp chp olursa gene sorun hemde beter sorun akp chp dyp olursa püsküllü bela akp chp dyp genç parti olursa tam bi bela bi kaç parti daha gelirse arap saçı hadi olmadı baştan seçim mi olacak
__________________ http://www.ozay.net |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: istanbul
| Alıntı:
,seçimi erteletmeye çalışanlara taraftar değilim ama bence bu seçim ile ülke yine aynı şeylerle uğraşıp duracak laiklik karşıtlarıyla ordu yine birbirine girecek gibi geliyor bana inşallah düşündüğüm gibi olmaz. | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Fena halde kafam karıştı, ertelenmeyeceğine kesin gözle bakarken manevralar karşısında ertelenebileceğini düşündürttüler bana ama sonuçta, hamam yerinde duracak, aynı hamam, taslar değişsede bişey değişeceğini sanmıyorum valla.
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| |
| | #8 (permalink) |
|
ya chp nin tek başına iktidar olması çok zor tek gelemez anketlere bakılırsa akp kesin sonra sını bilemiyorum artık
| |
| | #9 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: istanbul
| Alıntı:
bu arada kurtarıcı chp olarak algılanmasın Enson 01/10/2002 18:07 tarihinde sokrates tarafından düzenlenmiştir.. | |
| |
| | #10 (permalink) |
|
ben ama bende böyle kirli bir siyasete girmek istemiyorum biraz temizleyin sonra
| |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |