![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Bilgisayarcı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
JAVA , C , C++ , .NET , PHP , ASP mi ? Terrabaytlarca verileri binlerce bilgisayarı paralel çalıştırarak kendilerine özgü işletim sistemleri ve programlama dilleri ile işleyen büyük kurumlar mı ? Meteorolojik simülasyonlar için çalışan main frameler mi ? Özel Efekt stüdyoları mı ? Tek anakartta 512 işlemcisi olan SGI makineleri ısmarlayan NASA mı ? Yoksa bütün işlemlerini çok gizli olarak yürüten istihbarat kurumları mı ? Bilişimin uç noktası neresi ?
__________________ Programcılık aşçılık gibidir. Yemek tarifleri heryerde bulunabilir ancak iyi aşcı enderdir. |
| |
| | #3 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
Bu sorunun cevapı ı neye yarayacak? ben kesin bir cevap bulamadım..
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| |
| | #5 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
| "Bilişim ve Bilgi-İşlemin Uç Noktası Neresi ?" Yapay zeka... daha uc göremiyorum bundan...
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
__________________ Programcılık aşçılık gibidir. Yemek tarifleri heryerde bulunabilir ancak iyi aşcı enderdir. | |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Alıntı:
Ama bu konunun tam olarak bir netlik kazanmadığını düşünürsek -ki Turing testinden sağlam çıkmayı başaran bir yapay zeka yok henüz- sorunun veya beyin fırtınası konusunun tam bir yanıtı olmaz . Halen faal olan teknolojiler içinde yer alan uzman sistemler dahil edilebilir mesela. Bir de bu teknolojilerin içine prototip aşamasındaki nanoteknoloji aygıtlarını da ekleyebilir miyiz ?
__________________ Programcılık aşçılık gibidir. Yemek tarifleri heryerde bulunabilir ancak iyi aşcı enderdir. | |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Ben bir başkasıdır. Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: Kendini kopyala,kopyayı çalıştır...
| Alıntı:
__________________ Excuse me Mr can't you see the children dying? You say that you can help them Mr your not even trying. | |
| |
| | #10 (permalink) |
| Ben bir başkasıdır. Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: Kendini kopyala,kopyayı çalıştır...
|
Trafik karıştı üzerime alınmama gerkiyormuş Yada en iyisi ben uyuyim
__________________ Excuse me Mr can't you see the children dying? You say that you can help them Mr your not even trying. |
| |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |