![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Ne ? Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: Ankara
|
selam arkadaşlar bilindiği üzere şuan izmirde askerlik yapıyorum ve hafta sonları çıkıyorum dışarı bizim cevizden hiç izmirden kimse yokmu ya burda ot gibiyim dışarı çıkıyorum bişey yapmıyorum ot gibi serserice gemek dışında bişzim elemanlardan kimse varsa tanışalım yazın buraya ok veya omer@yuce.org a ok
|
| |
| | #2 (permalink) |
| beyhude ömrüm Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Rize
|
Valla ben de istanbulda ot gibi geziyom. Ey istanbullu cevizciler, bi buluşalım ya hu ![]() (Şimdi yeniden bir buluşma operasyonu başlayacak. Bissürü plan yapılacak neticede hiçbir şey olmayacak. )
__________________ ustanun işine karişilmaz! |
| |
| | #3 (permalink) |
| acknowledge Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: Kocaeli
|
Kocaeli'den olsaydiniz hic sikinti cekmezdiniz. Bakiniz gecmis konulara, haydi bulusalim dedigimizde derhel bulusuveriyoruz. Orneklerle garantilenmis bir iddia oldugunu unutmamak gerekir. ![]() Kolay Gelsin...
__________________ Bir mum baska bir mumu tutusturursa, isigindan hicbir sey kaybetmez. |
| |
| | #7 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2004 Yer: Work Sweet Work
|
ArkHe can geldim uc hafta kaldim Kocaeli'de.. bol bol sıkıldım.. bu mu sizin konukseverliğiniz?? Bu arada hmustak'in düğün fotoğraflarında kot ceketli birisi var.. o arkadaşta cevizci mi?? geçerken onun dükkanına uğramış cd felam almıştım.. ayak ustu iki kelam etmiştik... McDomaldsin yakınındaydı dükkanı.. |
| |
| | #8 (permalink) |
| misafir
|
O arkadas fotografci, ceviz ile alakasi yok... Bu arada, gecenlerde bir ara, cevizci radarlarimiz arizalanmis idi, bu nedenle seni saptayamamis olabiliriz, keske sen fethiye de felan yokmu cevizci deyi bir feryad etseydin, kesin birimizden birisi duyardi... |
| | #9 (permalink) |
| acknowledge Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: Kocaeli
|
Evet kesinlikle, radar sorununa kurban gittin. Yoksa ben burada "iyi de geldigini nereden bilecektik, keske haber verseydin" demeyecegim. Haberimiz kesin olurdu, ama redial hocamin da belirttigi gibi sucun sahibi bozulacagi tutan radar...
__________________ Bir mum baska bir mumu tutusturursa, isigindan hicbir sey kaybetmez. |
| |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |