![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
Bill Gates: Donanım 10 yıl içinde bedava olacak Microsoft'un kurucusu Bill Gates, ''bilgisayarların yakın gelecekte ses ve elyazısını tanıyacağını ve donanımların 10 yıl içinde neredeyse bedava olacağını'' söyledi. Gates, San Diego'da düzenlenen teknoloji sempozyumunda yaptığı konuşmada, ''donanımların tam olarak bedava olacaklarını söylemiyorum ama, server'lerin gücü dikkate alındığında, şebekenin gücü kısıtlayıcı bir faktör olmaktan çıkacak'' diye konuştu. Gates'in bu sözlerle bir şebeke sistemi içinde birbirlerine bağlı bilgisayarları kastettiği ve internet hızındaki artıştan söz ettiği ifade edildi. ''Yakın gelecekte, sesle komut alan ve elyazısını tanıyan bilgisayarların, günümüzdeki Windows işletim sistemi kadar yaygın hale geleceğine'' işaret eden Gates, ''üzerinde 30 yıldır çalıştığımız pek çok mesele önümüzdeki 10 yıl içinde çözüme kavuşacak'' açıklamasında bulundu. ''Microsoft'un araştırma-geliştirme için bu yıl içinde 6.8 milyar dolar harcamayı planladığını'' kaydeden Bill Gates konuşmasında, ''yazılımların güvenilir ve güvenlikli olmasının kendileri açısından hala birinci önceliği koruduğunu'' vurguladı. http://www.zaman.com.tr/?bl=bilisim&...40330&hn=31263 ----------------------------------------------------------------------------------- microsoft'un bu gibi basin demecleri genelde "aman sakin baska alternatif isletim sistemlerini tercih etmeyin biz daha güzelini yakin zamanda cikaracaz"diye yorumlanir. arkadaslari sizin yorunlariniz ney?
__________________ ispartakule toki |
| |
| | #3 (permalink) |
| Uye Üyelik Tarihi: 03/2004
|
[img]res://C:WINDOWSSystem32shdoclc.dll/pagerror.gif[/img]Sayfa görüntülenemiyor Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.Lütfen bunları deneyin:
Sunucu ya da DNS Bulunamadı Hatası Internet Explorer |
| |
| | #4 (permalink) |
| beyhude ömrüm Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Rize
|
Eveything will be better yani :P Tabi tabi tabi :P
__________________ ustanun işine karişilmaz! |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Alıntı:
anliyamadin Hunter. Ne bazda kisa bir süre.
__________________ ispartakule toki | |
| |
| | #8 (permalink) |
|
bill bunu istediginden degil. diyer alternatif isletiim sistemleri asiri gelismeye basladigindan yapicak. babasnin hayrina degil tabiyki
__________________ ispartakule toki |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Alıntı:
yaw bill bahsetigi seyler yeni degilki bir ara MAc isletim sistemin icinde ses komutla calisma sisemi vardi, ama gelistirilmedi randiman vermedi ondan. bilgisayar basinda durup simdi sunu yapmasi icin ne demek gerekli düsünmek yerine mausla ona tiklamak daha hizli. yazi tanima sistemleri halen var ve surekli gelisiyor özelikle palm teknolojisi icin pc üzerindeki versiyonunu denedim. ancak mausla yazi yazmak okadar eglenceli degil. maus kalem almak lazim. sistem cok guzel programmlanmisti öyleki senin yazini ögreniyordu yani sen ona su yazdigimi yanlis tanidin. benim kastim suydu dedikce senin el yazini ögreniyor. ama bir isletim sisteminyle birlikde satilan versiyonu yok tabi ekstradan satin almak gerekiyor
__________________ ispartakule toki Enson 30/03/2004 16:42 tarihinde fgenc tarafından düzenlenmiştir.. | |
| |
| | #10 (permalink) |
| mingitaw Üyelik Tarihi: 06/2002
|
Bece bu olayı bizden birilerine sormalı zira 70 lerde ABD insanı Uzay yolu hayalini kurmuştur, bizde ise Ankara' daki adamın İstanbuldaki aşna fişnesiyle hemen irtibat kurması hayali kurulmuştur, şimdilerde biz ne hayali kuruyoruz? ![]() Gelelim olayın aslına Bill Bey daha yeni yeni bişiler bulmuşken, yaklaşık olarak 60 larda şu anki en iyi dil yapılmış bulunuyordu. Yani 45 lere anca geldik bir 60 lara gelelim önce sonradan gelsin şunun bunun tanınması, Bu arada MS Speech e çöp desem bana kızacak birileri var mı? |
| |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |