![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Day Of The Roses Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: 200m İlerisi
|
Erkek: 'Seninle çıkmaktan bıktım.Artık buna bir son verelim.' Kadın: 'Ayrılmak istediğini hiç fark ettirmemiştin, şaşırdım! ' Erkek: 'Seninle olan herşey çok güzeldi ve hep öyle kalacak.' Kadın: 'Gitmek istiyorsan; elimden hiç bir şey gelmez.Nerede yanlış yaptım acaba, sorun neydi? ' Erkek: 'Sorun herkesin kendince bir dünyası ve yaşantısının olmasıydı.' Kadın: 'Bu her insanda aynıdır zaten.Ayrı uğraşlar ayrı zevkler ayrı evler.' Erkek: 'Neden de bu zaten.Ayrı evler.' Kadın: 'Biraz açar mısın? Anlayamadım' Erkek: 'Ayrı evlerde yaşıyoruz bunu kast ettim.' Kadın: 'Ehhhhhhh yani olması gereken bu.' Erkek: 'Hayır olması gereken bu değil.' Kadın: 'Saçmalıyorsun ailemi bırakıp yanına taşınamam ya! Hangi ülkede yaşadığımızın farkında mısın? ' Erkek: 'Elbette farkındayım.Yanıma taşınmanı istiyor olmam normal.' Kadın: 'Haklısın yanında olmamı istemen doğal ancak dediğin gibi sanırım ayrılmalıyız.Seninle aynı çatı altında bulunamam.' Erkek: 'Beni hayel kırıklığına uğrattın.Aynı evi paylaşmak istemeyeceğin aklımdan geçmemişti.' Kadın: 'Gitmeliyim geciktim.Evde işlerim var.Merak ederler.' Erkek: 'Konuyu değiştirmekte üstüne yok.' Kadın: 'Peki ayrılma kararına sygı duyuyorum.' Erkek: 'Öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum.' Kadın: 'Bugün aklın başında mı? Buluştuğumuz andan beri ayrılıktan bahsediyorsun.Kabül etmeyeceğim önerilerden konuşuyorsun.' Erkek: 'Hayatım aynı evi paylaşmak istediğimden ne anladın sen Allah aşkına.' Kadın: 'Aklım karıştı.Şeyyyyyyy beeeeeeeeeennnnnnnn.' Erkek: 'Her sabah yanımda uyanır mısın.' Kadın: 'Olmaz demiştim sanırım sana.Kırıcı oluyorsun.' Erkek: 'Öffffffff yaaaaaaaaaaaaaa...Ne kadar da zormuş bunları konuşmak.' Kadın: 'Tamam daha anlayışlı insanı bul.Mutlu olursun.' Erkek: 'Ne çok konuşuyorsun.' Kadın: 'Demek çenem düşük öyle mi? ' Erkek: 'Ya bir sus ya hem dırdırcı hem de anlayışsızsın.' Kadın: 'Bunları söylemek için yıllardır neden bekledin.Sıkıntın başladığında ayrılalım diyebilirdin.' Erkek: 'Saçmalama ya anlayışsın.Evlenelim diyordum bir türlü susmadın ki söyleyeyim.' Kadın: 'Ne, ne, ne? Aman tanrım.'
__________________ <? show_source("Dehâ imkânsızda mümkünü görebilmek demektir; gemilerin karada da yüzebileceğini sezmek, Mehmet'lerden birini "Fatih" yapar."); ?> |
| |
| | #2 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Çok hoşmuş yaa
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| |
| | #3 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: N/A
|
__________________ http://ean.btturk.net/ |
| |
| | #5 (permalink) |
| Öcü Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Fâni bir yer
|
Tek smiley ile
__________________ Çırak programcı usta programcıya dedi ki "Usta hadi Ceviz.Net foruma girelim bilgiyi paylaşalım". Usta dedi ki "Forum nedir? Ceviz nedir?" Çırak da şöyle dedi:"Sen ne biçim bi ustasın be usta yemişim senin ustalığını!" Ustaya Ceviz'i gösterdi ve usta aydınlandı. - M. Taç |
| |
| | #10 (permalink) |
| BİR DİLEĞİM VAR :) Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: ANTALYA
|
__________________ http://www.sehitlerolmez.com |
| |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |