![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Bilgisayarcı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Her Allah 'ın günü Win 98 istemcilerdeki Groovie 'lerle Mesilssa 'larla Nimda 'larla , Parite 'lerle ; 2000 ve XP makinelerdeki blaster 'larla, onun yavru ve babalarıyla sobig 'lerle uğraşmaktan bitap düştüm ve artık bu virüs yazan arkadaşlara edilmedik beddua bırakmadım . Sorun ya bu virus uzmanlarının beyinlerine giren bir fonksiyonda ya antivirus yazılımcılarının çabalarında ya da Microsoft düşmanı ezeli rakiplerin piyasa kaygılarında...Hadi Melissa 'nın yazarını biliyoruz: Şirketinden intikam almak istemiş, ya diğerleri ? 16 yaşında bir çocukmuş da açık bulmuşmuş...Artık Microsoft 'tan bile bu konuda şüphe etmeye başladım . Korsan yazılım ile mücadele ve güncelleme işine dikkati toplamak için kendi kendilerine yazmış olabilirler sözgelimi blaster 'ı... Nedir abi bu virüs yazan adamların derdi?
__________________ Programcılık aşçılık gibidir. Yemek tarifleri heryerde bulunabilir ancak iyi aşcı enderdir. Enson 05/11/2003 14:00 tarihinde muharrem_tac tarafından düzenlenmiştir.. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2002
|
Aslında sana katılmıyor değilim.Bu Microsof dan herşey beklenir.16 yaşındaki bir çocuk sistemde açık bulabiliyorsa demek ki Microsoft dakilerde bu kadar zihin yok bir şekilde zihin özürlüler çalışıyor anlaşılan bu açıkları göremiyecek kadar körler.Yani sisyemi oluşturuyorlar testler yapılıyor.Habire açık üstüne açık.İnsan bıkıyor artık açıkları yamamaktan.Bu aynı yırtılan pantolonu yamayıp yamayıp giymeye benziyor ama ne zamana kadar.Birde verlilen güvenlik ödüllleri var .Böyle sistemlere mi ödül veriliyor.Biz makinamıza işletim sistemi yüklerken açıklarla dolu güvenliksiz işletim sistemi mi için para veriyoruz.Ne olacak sonumuz
__________________ {Korkma} |
| |
| | #3 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
16 yasindakiler acik macik bulmuyor microsoft hata buldukca web sitesidne yayinliyor, bazi uye sirketlerede bu hataya neyin yol acabilecegi yollaniyor. diyelimki bir patcvh var ve soyle diyor, soyle boyle paket yollarsan boyle olur bunu okuyan o paket yollayan bir program yaziyor ve patchi gecmeyen herkese etkileniyor. son birkac tanesi haric cogu virus vs vs patchden sonra cikmistir
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| |
| | #4 (permalink) |
| BİR DİLEĞİM VAR :) Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: ANTALYA
|
isi acık kapatmak olan yamanın in acıgını kapatan yama cıkarıyor adamlar Su son 2-3 ayda patch yuklemekten patch man oldum ![]() ____________ Play>Haluk Levent_yalan
__________________ http://www.sehitlerolmez.com |
| |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: N/A
|
Virüs yazma işlemi her bilgisayar programcısının kişisel evrimi sırasında çıktığı basamaklardan biri diye düşünüyorum. En azından bu işin mantığı hakkında düşünmüşlerdir. Tabii yine burada ikiye ayrılıyorlar virüsü yayanlar ve yaymayanlar.. Microsoft'un bu işin arkasında olduğuna inanmıyorum. Zira sanal_programcı'nın da dediği gibi daha önce exploit yayınlayan sitelere bildirilen açıklar programcılar tarafından değerlendirilip sonuca gidiliyor.
__________________ http://ean.btturk.net/ |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Bilgisayarcı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
| Alıntı:
__________________ Programcılık aşçılık gibidir. Yemek tarifleri heryerde bulunabilir ancak iyi aşcı enderdir. | |
| |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |