![]() | |
| | #1 (permalink) | |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
| Alıntı:
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! | |
| |
| | #4 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
ne iş ya nihan biz kurukalabalık mıyız PEKİ ÖLE OLSUN
__________________ http://www.ozay.net |
| |
| | #7 (permalink) |
| go Üyelik Tarihi: 08/2002
|
yalan mı??????????? sözümün arkasındayım KURU KALABALIK.... sana gelince türker senin gibi düşünen çok ama gidemediğimize göre birşeyler yapmak zorundayızz. diriltmek adına.... yemre herşeyin istisnası vardır bilirsin!! sen bir istisnaysan alınma |
| |
| | #8 (permalink) |
| CN|Freak Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
@turker +1 Zaten övünecek hicbirseyimiz kalmadıki. Ben ilk okula giderken hocam " Evet arkadaslar Türkiye dünyada kendi kendine yetebilen nadir ülkelerden biridir" diyordu. Bugün ise Türkiye de aclıktan insanlar ölüyor. O bazen nefret ettiğimiz ülke ABD de 31 cocuklu adam hapse tıkılıken.Ülkemde aynı herife büyüklerim altın takıyor. Gelecegimle cocuklarımın gelecegi ile oynayan adama. Daha bu mantıkla gidersek gelecegimizi bu ülkede aramamız kadar büyük bir ahmaklık olmayacagı kanaatindeyim. Konuyu nerden nereye getirdim Neyse baya doluyum anlıyacagınız. |
| |
| | #9 (permalink) |
| go Üyelik Tarihi: 08/2002
|
türkere de sana da katılıyorum ab ..problemlerimiz, acılarımız, sıkıntılarımız vs vs... anlatamayışımız, karşılıksız kalışı başta emek olmak üzere bir çok değerin vs. vs.. ama küsüp gitmek yok onu söylüyorum ben belki hepinizden doluyum ve belki en çok gitmesi gerekenim ama ...ama işte.. derin bir mevzu açmayalım di mi? |
| |
| | #10 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
bu nasıl iş ya ben üniversitede okurken bizi eve tıkmışlardı iki yıl oldu sonuçlar yeni geliyor varmı böle saçmalık neyse nihan sende bu arada ii yırttın yani....
__________________ http://www.ozay.net |
| |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |