![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
2000 yılının başlarında artık türkçe karakter sorunu canıma tak etmişti ve fontlara acaip takmıştım o zamanlar başlamıştım fontlar içine türkçe karakterleri yerleştirmeye demin googleda www.ceviz.net diye arattım da Türkiye'den ve türklerden bir sürü yerde font sorunu için ceviz.net'e bak en iyisidir favorimdir gibi hoş şeyler söylenmiş ama www.freetype.org gibi bir sitede referans olarak gösterildiğimizi görmek acaip hoşuma gitti o zamanlar http://www.ceviz.net/czm.php?p=001 http://www.ceviz.net/symbol.htm vs gibi çalışmalar yapıyordum keşke baştan sitede birde ingilizce bölüm hazırlasaymışız şimdi baya tanınan bir site olacakmışız ![]() Freetype.org'da şu linkte bahsetmişler bizden http://www.freetype.org/freetype2/do...interface.html
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| |
| | #2 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Ben şu ilk denizatı etrafındaki menülü siteyi gördükten sonra nerden nereye dedim ![]() Birde zoque*forum'da çalıntı ile ilgili bir mesaj gelmiş: Gravity: Bu arada ceviz.net'in sayfası da çok başarılıymış... Yapımcıları İsveçli bir firma ama türk tasarımcıları var sanırım. Burada sanki şey gibi olmuş hani biz yabancılara siteyi teslim ettikte onlar yaptı gibi yani hani tasarımı avrupaya yaptırdık gibi ama aslında değişen tek şey konum ![]() Yapanlar türk damarlarındaki kan bizimle aynı fakat avrupadalar ![]() İyiki varsın Ceviz ![]() Çok şey öğrendim çok şey öğreniyorum çok şey öğreneceğim...
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| |
| | #3 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Yok ya ne isveçlisi valla türküz elhamdulillah ![]() Hadi freetype.org'u geçtimde birde Norveç Bergen Universiteside aynı sayfayı referans göstermemiş mi ![]() Bir iki sitede daha rastladım ama bu kadar başarılı bir iş yaptığımı sanmıyordum altı üstü karakter setlerini dizdim altalta ![]() http://www.fi.uib.no/~loizides/rooth...8h-source.html
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| |
| | #4 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
az şey değil ki
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| |
| | #5 (permalink) |
| Lunatic Design Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Smyrna
|
Bu çalışmalar tekrar sitenin fontlar bölümünde olsa ne güzel olurdu
__________________ www.corelturk.blogspot.com |
| |
| | #7 (permalink) |
| Lunatic Design Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Smyrna
|
Şu google da olmasa kendimizi unutacağız ![]() gerçekten büyük iş yapmışsın. Bu konuyla ilgili tek Türkçe kaynaktı, sanırım hala da öyle...
__________________ www.corelturk.blogspot.com |
| |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
ilk bu siteyi görünce çok hoşuma gitmişti. nasıl yapıldığı hakkında bilgim yoktu(mouseover) bir de arşiv hastalığım yüzünden hemen teleport o zamanlar flashget'i bilmiyorum varmıydı bir sürü font olunca hepsi tek tek zor olurdu ![]() sonra ocal.net'i tanıdığımda ve sevgili şahin abiyi de orada görünce bir ayrı oldu |
| |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |