![]() | |
| | #1 (permalink) |
| #!/usr/bin/perl Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Antalya
|
Merhaba Arkadaşlar.. Bu konuyu buraya yazmadan once Şahin abiye mail attim. O da bana ayni maili foruma yazmami soyledi. Değişiklik yapmadan yaziyorum... Merhaba Şahin abi.. Benim büyük bi problemim var Forum'a yazacaktim ama ilk once sana danışmak istedim. Ona gore senin düzeltmelerine forum a uygun olan bi yere yazmayi istiyorum..ICQ ve Hotmail'imin şifreleri gözgöre göre Cehennem.Com tarafindan aldatmaca ile çalındı.. Olay şöyle oldu.ICQ da bi arkadasimla ufak tefek sorunlarim oldu. Beni block ettiginden supheleniyordum.ICQ da block eden kisilerin yada gorunmezlik modunda olan kisilerin Online olup olmadigini bi program sayesinde gorunebiliniyormuş.. Bende googlenden bu program hakkında bilgi arayışına girdim. Baglantimin cokkotu olmasindan dolayi pek bisey elde edemedim. Ve aklima Cehennem.Com geldi.Oraya uye oldum ve Forum mesaji olarak biraktim.Bi kisi bana bi adres soyledi.. http://konsoft.kolayweb.com/***.exe (sakın indirme yada calistirma) ve Kendimibi an Ceviz(im) deymiş gibi rahat hissettim açıkcası güven duydum.Ve programi indirdim.calistirdim.. Programdan anladigim kadari ile Bi tur server .Yani Kendini hacker sanan kisinin hazirladigi bi dosya.Nasil denir kendi ayarlarini yapmis ve ben calistirdigimda o an MSN ve ICQ 'um calisir durumdaydi.Heralde o Server programi da o an calisan programlarin sifrelerini icq pager , fake mail vb... gibi adamin eline gonderdi. Ve adamda sifrelerimi degistirdi Bunun uzerine ben Cehennem Foruma girip Yaptiginiz cok seviyesizce ve kotu bi durum , Cehhennem.Com u her firsaatta bu yaptigindan dolayi dile getiricem falan diye bi mesaj cektim.Uyeligimi aninda silmisler oradan. Bu baska bi ad ile uye oldum.Yazdigim forum sayfasina girdim .Adamlar son mesajimi da degistirmisler. Aynen sunu yazmislar benim adimdan (teşekkür ederim uzun zamandır bunu arıyorum.) Bu bana cok buyuk bi ders oldu .. Ama Cehennem.Com bu yaptigi ile kalmamali. Bisiler yapmak istiyorum.. Forumun son resmini kaydettim : http://helva.virtualave.net/cehennemforum.jpg Durum böyle arkadaslar.. Siz sakın ola benim düştügüm noktaya düşmeyin.. Bilmediginiz *.exe uzantili dosyalari indirmeyin.. // Duzenleme Notu: JARGON'un uyarısı uzerıne forum kurallarıyla da celısen lınk yenıden duzenlenmıstır.. HunTER
__________________ Yes, I am cool! |
| |
| | #3 (permalink) | ||
| #!/usr/bin/perl Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Antalya
|
Eylem ve Şahin abinin yardımlarıyla help@hotmail.com ve support@hotmail.com Adreslerini şu yazıyı yazdım.. Alıntı:
Alıntı:
Vermiş olduklari adrese giriorum.. Sorun şu ki adam gizli soruyu da değiştirmiş Yazdığı gizli soru adamin ne kadar seviyesiz ve karaktersiz olduğunu öne sürüyor...http://helva.virtualave.net/gizlisoru.jpg Fikri olan varmi?
__________________ Yes, I am cool! | ||
| |
| | #6 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2003
|
Deli_can eger e-mail ini geri alamadiysan ben yardim edebilirim. buyuk bir ihtimal %99 aliriz mail i geri. yalniz kaydolurken yazdigin bilgileri (ad,soyad,ulke,mailini aldigin tarih, posta kodu ve daha once kullandigin sifreler) i bilmen lazim, hackleyen kisi bu bilgileri degistirdiyse onemli degil yinede yapabiliriz senin icq veya e-mail ne ?
|
| |
| | #10 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Geçmiş olsun bir lamer* vâk-a sı daha... Lamer tabi ki sen değilsin
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |