![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 07/2002
|
+ Hanımefendi geçen gün telekartım adresime postalanmış. Parolasını almak için gelmiştim. - ( Haaa, Neööö türü bakış) + Telekartın parolasını almaya gelmiştim. - Nedir? Pardon? + Telekard şifresi! - Haaa, tamam efendim. + Pardon, kaç bit ile şifrelediniz? - (Belâ mısın türünden bakış) ve sonra iş halledilir, kart parolası alınır ve hemen dışarıda ki ATM'den değiştirilir. Ben mi gudubetim, beni anlamayan mı? http://serbestkose.dinamit.gen.tr/ya...0&yazar=Ansugo ( Yazı sevmediğim bir uslupla yazılmıştır. Ne demek yâni "Bir sözlük açmaktan aciziz?" Devşirme yazar gibi... ) |
| |
| | #2 (permalink) |
| Bilgisayarcı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Güzel bir yazı daha yazmışsın Ansugo.Hep merak etmişimdir , senin gibi Türkçe 'ye hakim bir arkadaşımız neden daha geniş kitlelere hitap eden mesela gazetelerde , dergilerde filan yazmaz ? Hem böyle bir iş için saati 50 $ 'dan fazla da kazanabilirsin . Tüm samimiyetimle söylüyorum bir gün önemli gazetelerin bilişim köşelerinde Ansugo ismini görürsem hiç şaşırmayacağım. Tebrikler.
__________________ Programcılık aşçılık gibidir. Yemek tarifleri heryerde bulunabilir ancak iyi aşcı enderdir. Enson 08/10/2003 01:56 tarihinde muharrem_tac tarafından düzenlenmiştir.. |
| |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: N/A
|
Bunu 1-1,5 yıl önce Hakkı Öcal'da yazısına konu etmişti sanıyorum.
__________________ http://ean.btturk.net/ |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Registered User Üyelik Tarihi: 07/2002
| Alıntı:
Okusa idi 2002 Ocak'tan bu yana geçen yaklaşık iki sene de bir düzenleme yapardı.@EAN : Bebekler çoğu şeyi taklit ile öğreniyor değil mi? Ben o yazıdan ne kadar sonra olduğunu bilmediğim bir zaman sonra, elimde sözlük ile yazmıştım bu yazıyı. Hem Hocal'ın doğru dediğini ispatlamış hem de bir yanlıştan kurtulmuştuk bu vesile ile ![]() @muharrem : | |
| |
| | #7 (permalink) |
| beyhude ömrüm Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Rize
|
Muharrem hocam böyle gaz vermeyin bu adama. Tepemize çıkacak sonra :P
__________________ ustanun işine karişilmaz! |
| |
| | #8 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Ankara
|
"parola" ne demek? "şifre" ne demek? İkisi de Türkçe değil. Bu yüzden yanlış kullanımların çok sık görülmesi doğal diye düşünüyorum. Genelde ikisi de bir biri ile karıştırılır ama "parola" diyince anlamayan birisini ilk defa duyuyorum.
__________________ Dağ ne kadar yüksek olursa olsun, yol onun üzerinden geçer |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Öcü Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Fâni bir yer
| Alıntı:
| |
| |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |