Toplam 3 sayfadan 2. sayfa
İlkİlk 1 2 3 En SonEn Son
24 sonuçtan 11 ile 20 arası gösteriliyor

Konu: " yanarak öldü! "

Üye smasherz Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Çorum

bizim salak Türklerden biridir. bizim milletin en iyi yaptığı iştir boş işlerle uğraşmak. haberi ilk msnden aldım alır almazda fırçaladım zaten gönderenleri.

salak icadı şurdan belli:

"Peygamberimizi öldüren adam evinde öldü. Danimarka bunu kimseye söyleyemiyor. bunu listenizdeki tüm müslümanlara yollayın."

salak icadı. inanmamak lazım.

Ayrıca bu habere bakıp Allah'ın cevabı, Allah'ın tokadı (sözüm direkt sana değil kamilozcan__) gibi şeyler söylemek çok komik. O'nun böyle şeylere ihtiyacı yok.

Registered User

Danimarka'da yaşayan gurbetçilerimiz, böyle bir söylentinin olduğunu doğruladılar.
    Soylentiyi cikaranlar soylentiyi dogrulamis. Al gulum ver gulum.

Üye gok_tengri Adlı Üyenin Profil Grafiği

Ya şimdi haber gerçek mi yalan mı? Yalan haberini nereden aldınız?Merak uyandırdınız kafamızda

Eski toprak
    Yer
    TurKey

haberin gercek ya da yalan olmasının cok onemi yok aslında.. her iki ihtimalde de burda olmazsa diğer tarafta cezalandırılacak..

ya bu olay, şu annesinin okudugu Kur'an ı yırtıp da maymuna benzer bir surete donen kız masalına benzedi aslında..

neyse vaktimizi alıyor bazıları bosuna ben de foruma eklediğim için üzgünüm..
    Güçlü bir TÜRKİYE için önce güçlü bir TÜRKÇE!

Registered User

Alıntı DotNetKid, mesajından alıntı:
    haberin gercek ya da yalan olmasının cok onemi yok aslında.. her iki ihtimalde de burda olmazsa diğer tarafta cezalandırılacak..
    Insanlarin cabasi "ya diger taraf yoksa" icin. Yoksa diger tarafin varligi suphe goturmeseydi kimse ne grafikeri, ne cizdiklerini, ne danimarkayi ne de diger bir ivir zivir unsuru kafaya takmazdi.

Ama musluman adam dusunuyor, "Ya diğer taraf yoksa? Bu musrikler cezasiz mi kalacak?"

Tum mucadele ondan. Bu dunyada ceza versekte obur tarafta ne olur ne olmaz hesabi.

Alıntı Ansugo, mesajından alıntı:
    Insanlarin cabasi "ya diger taraf yoksa" icin. Yoksa diger tarafin varligi suphe goturmeseydi kimse ne grafikeri, ne cizdiklerini, ne danimarkayi ne de diger bir ivir zivir unsuru kafaya takmazdi.

Ama musluman adam dusunuyor, "Ya diğer taraf yoksa? Bu musrikler cezasiz mi kalacak?"

Tum mucadele ondan. Bu dunyada ceza versekte obur tarafta ne olur ne olmaz hesabi.
    Bir "MÜSLÜMAN" ın böyle düşüneceğini sanmıyorum.
    İsmini tam olarak hatırlamıyorum(hatırlayan varsa söylerse sevinirim) ancak halifelerden birine inancı olmayan bir adam sormuş, demiş ki : Ya öbür taraf yoksa,senin yaptığın bunca iyilik boşa mı gidecek, yaptığın bunca ibadet boşa mı gidecek,aç insanlara bütün paranı dağıtıyorsun,dağıtmasan zenginlik içinde yaşarsın,bilmediğin şey için uğraşma gel hayatını yaşa diyor. Bahsi geçen halife de şöyle yanıt veriyor: Ya öbür taraf varsa,ya sen yanılıyorsan napacaksın... Verilebilecek en güzel yanıt bence

cevizin en küçük avatarı pirilti Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yorumlarınıza çok üzülüyorum!!!!!
    Geçen mynet bir haber gözüme takıldı ve altındaki yorumları okuyunca çok üzülmüştüm..şimdi bu yorumlar birazdaha üzdü..

Haber iki çocuğun dolaba saklanmaları ve havasızlıktan ölmeleri..
    Biri aklınca yorum yapmış ve arkasınada "" iconunu koymuş..kadın hem yakışıksız bir yorum yapmış bunu dalgaya çevirmiş ve üstünede gülmüş...

Bu ne kin bu ne öfke bu ne düşmanlık bu ne insanlığını unutmaktır yahuuuu..toparlanın bi kendinize gelin sirkilin...
    Sarp Pirilti Yap Olsun...olmuyorsa başka bir yol/şey dene ve devam et

Registered User

Alıntı gok_tengri, mesajından alıntı:
    Bir "MÜSLÜMAN" ın böyle düşüneceğini sanmıyorum.
    Siz hangi utopyada yasiyorsunuz kuzum ?

Alıntı Ansugo, mesajından alıntı:
    Siz hangi utopyada yasiyorsunuz kuzum ?
    Bunun hayal dünyasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. İnsan ve çevresi neyse herkesi öyle bilirmiş,belki de bu yüzden böyle düşünmüş olabilirsin. Müslüman kavramını her yerde her konuda olur olmaz şekilde kullanamazsınız. Siz çevrenizdeki müslümanım diyen insanlardan bahsetmek için böyle konuşmuş olabilirsiniz ancak müslüman diye hitap ettiğiniz zaman gerçekten müslüman olan dini bütün olan insanları da tartışmanın içine almış oluyorsunuz.

Bi insanın gerçekten 1. dereceden iman etmesi size neden hayal ürünü gibi geliyor?

Registered User

Ya iyide banane esas muslumanlardan. Bunlarin 1.3 milyarlik populasyon icinde orani ne ki? ( Ben cevreme ve gorduklerime gore -1000 kisiye sorduk- cikarim yaparsam 0.1 ) Eh tabii ki konusurken onlari gozardi edecegim. Azinliktan neden bahsedeyim ki?

Kafanizdan bir utopya da muslumanlik su, ideal musluman boyle diye hayaller kurup sonra musluman bunu demez bunu etmez... Diyor kardesim iste. Dediklerini goremiyorsaniz bana ne?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)