+ Cevap Yaz
5 sonuçtan 1 ile 5 arası gösteriliyor

Konu: 3D view ya da 360 Degree view !!!

Üye
    Yer
    Alanya

3D view ya da 360 Degree view !!!

yaf arkadaşlar, 3D view ya da 360 degree view... Bu olayı yapan bir çok program var. Ancak ben bunu flash'la gerçekleştirmek istiyorum. Hatta bi aralar bende örnek bir .fla vardı ama kayıp şu an.
    Tabiki araştırdım ve net bir sonuca ulaşamadım. Eğer yardım edebilirseniz...

Çünkü biliyorum ki bu çeşit porgramların crack'leri falanda var ama ben bu şekilde kullanmak istemiyorum. Amacım bunu flash ile yapmak. İlgisi ve bilgisi olan varsa...

Şimdiden müteşekkirim...

Sevgi&Saygı

Primus inter pares Sahin Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Kuzey Kutbu

Aslında benimde en çok yapmak isteyip yapamadığım konulardan biri bu. D swift ile yaptıklarım çok hantal olmuştu. Bu işi çok iyi yapan ismini vermeyeceğim güya insanlara tasarım dersi falan veren birinde görüp nasıl yaptığını sormuştum zamanında cevap bile vermemişti.

Photoshopla yapabilirim sonrada gif anim ama aynı tadı vermez. Gerçekten biri bunu güzelce açıklarsa çok makbule geçer.
    hava sıcak, de ki mayıs papatyasıyım
    ardımda dört mevsim, içimde sen...

Orta Saha Bozo Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Mezapotomya

dediğiniz şeyi yapmak için en iyi program swiftd3D.
    kullanımını bende tam çözemedim ama boyut konusunda gayet iyi.zaten grafikleride vektör olarak çiziyor.flasha import edince istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz (renk). onun dışında bu iş fla dosyaları ile olmaz.sadece o objeyi kullanabilirsiniz.en iyisi swift3D ile yapmak.
    Bu vatanın ekmeğini yeyip bu vatana ihanet edenler, birgün ekmeği yedikleri yerden kurşunu yerler...

Üye
    Yer
    Alanya

uff yaa !!!

bu sorunu çözemden gidersem (askere) kafayı yicem valla. Aslında sorunumu bir parça çözdüm, örnek fla'lar buldum. Ama bendeki örnekte herşey tamdı. Bulduğpum örneklerde ise sadece mouse'in hareketine göre görüntü sağa ya da sola kayıyor. Eğer tam istediğim şekilde (sağ, sol, yukarı, aşağı, zoom in, zoom out ) örnek bir fla ya da anlatım bulamazsam elimdekilerle yetineceğim. Eğer bir gelişme kaydedersem ( inşallah ) burada da harfi harfine anlatacağım.
    ***Bu arada Sahin sana bi msj atıyorum hocam. Eğer istersen beraber araştırabiliris bu konuyu. Sonuca ulaşırsak da hoş olur di mi ? ( bir elin nesi var iki ellin sesi var )
    Çok sağolun, Kalın sağlıcakla...

Sevgi&Saygı

ab
    ab hatta değil
    CN|Freak ab Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    İstanbul

www.actionscripts.org da kesinlikle istediğin şeyi gordum sanırım istersen bu sitedeki tutoriallara bir goz at mutlaka bulacaksın.
    Eğer gerçekten istersen artık hayal değildir..
    Alive | The Exhibit

+ Cevap Yaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)