![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
arkadaşlar yaptığım bir çalışmayı tam ekran açmak istiyorum .(Flash) yanlız sayfanın ortasında benim sitenin içerik olacak ve genişlik yükseklik sabit olacak. özet : tam ekran flash (arka fon çiçekler böcekler yeşillik çimenlik vs) , pencereyi büyütünce onlar da oranlı şekilde büyüyor ortada benim içerik - 200 px 200px şeklinde sabit.. ve hep ortada duruyor explorer ne durumda olursa olsun.. Şimdi cs3 de bazı olaylar var html'nin içine parametreler atarak tam ekran vs yapıyor..Bunları kullanıyor musunuz? yoksa stage vs şeklidne bir komutla mı yapmak lazım, nedir bu olayın püf noktası..? teşekkürler |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
| Alıntı:
yok olmuyor çok ilginç, başta flash geliyor mouse yok.. yeniliyorum bu sefer mouse var..Sıfırdan bi flash yapıcam denemelik, ona bi bakiyim aynı problemi yaratıyor mu yoksa benim flash'da bir problem var .. Amma uzadı konu hala çözülemedi napmışım ben ya | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Oyunlar | ÇOCUK oyunları | Oyunlar | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | Web Tasarım | Dsmart | Arkadaş | Evlilik | Oyunlar | indir | Haber | Chat | Muhabbet | D dili | |