dediğin işi yapan program bulursun zor bişii değilde o elektronik düzeneği bulabilirmisin bilmiyorum bulursan yapmış kadar oluyorsun
Belki bir bileni çıkar arkadaşlar.Evimizde kullandığımız bilgisayardan kapı otomatiğini açmak ya da odanın ışığını açmak kapatmak.Yapılacak ufak bir programla bunu yapabilir miyiz sizce.Mesela com porttan gelen akımla bi devreyi tetiklesek ve bu devre lambaları yaksa...Fikri ve bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim....
dediğin işi yapan program bulursun zor bişii değilde o elektronik düzeneği bulabilirmisin bilmiyorum bulursan yapmış kadar oluyorsun
Öfkeli iken konuşun, göreceksiniz ki pişman olacağınız en güzel konuşmayı yapmışsınızdır..
Reklam Oku Para Kazan
bunu yapan şeyler var. hem tvde hem nette görmüştüm ancak Cekici'nin de dediği gibi düzeneği kurman lazım ya da kurdurtman. aslında bazı basit işleri bir düzenek yardımıyla bilgisayara yaptırtan kişiler var. bir elektrik-elektronik mühendisi için çok zor olmasa gerek. ama masraflı bir iş olabilir.
Karaköyde Selanik Pasaşı Kadıköyde Yazıcıoğlu işhanı bunlardan birine git 8850 işlemci programlama kiti al sanırım 25$ eve getir artık tüm programlam dillerinde hatta hyper terminalde bile içerisinden çıkan kitapçıuktaki kaynak kodlarla ve 25'e yakın i/o sağlayan portlarıyla kontrol etmek istediğin her şeyi kontrol edersin.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks