Merhaba arkadaşlar,
c#'a bugün başladım bayada yol aldım ancak her yaptığım butonu veya link messagebox içinde gösteriyorum araştırdım ancak bulamadım console da gösterim değilde tanımladığım bi yerde yazı yazmak istiyorum mümkünmüdür bu ?
Merhaba arkadaşlar,
c#'a bugün başladım bayada yol aldım ancak her yaptığım butonu veya link messagebox içinde gösteriyorum araştırdım ancak bulamadım console da gösterim değilde tanımladığım bi yerde yazı yazmak istiyorum mümkünmüdür bu ?
Bir label atarsanız formun bir yerine. Oraya yazdırabilirsiniz. İlk açılışta değil de bir işlem sonrası gösterilsin derseniz de label'ın visible değerini başlangıçta false yaparsınız. İşlemin altına da visible değerini true olarak gösterecek bir kod satırı yazarsınız.
Sağol hocam peki bu label'e scrollbar ekleyebilirmiyiz ? yazı yarım gösteriyorda![]()
Açıkçası hiç denemedim label'ı scrollbar'la kullanmayı.
Önce şunu öğrenmek lazım, nerede kullanılacak? Yukarıda anlattığım gibi bir işlem sonrası tetiklenecek bir label'sa eğer, kullanıcının karşısına pat diye scrollbar kontrollü bir label çıkarılması estetik açıdan hoş olmaz. Şöyle yapabilirsin. Label'in boyut kilidini açarsın. O boyutu da penceren kadar ayarlarsın. Böylece bol bol yerin olur![]()
İlk başdan dönüş yaptım sağolun yardımlarınız için hobi olarak az vs de c# ile bişiyler yapıyım dedim olmadı bişiyler çıktı ama neyse. En iyisi ben php ile kodlamama devam edeyim![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks