Ceviz Forum'a hoşgeldiniz.
2 sonuçtan 1 ile 2 arası gösteriliyor
    Ali Çehreli

Varsayılan 24 Temmuz 2010, Cumartesi, forum buluşması

[ Not: Bu konuyu duyuru amacıyla açtım; ayrıntılar belli oldukça düzenleyeceğim. Asıl konunun bağlantısı: http://forum.ceviz.net/c-c/94827-201...lusmalari.html (2010 forum buluşmaları) ]

Gün: 24 Temmuz 2010, Cumartesi
    Zaman: 14:00
    Yer: Bahçeşehir Üniversitesi, Beşiktaş
    Salon: Beşiktaş'taki mühendislik binasında (D Blok), mühendislik toplantı salonu

Asıl amaç tekrar bir araya gelmek ve başka arkadaşları tanımak olsa da C++'nın hata atma düzeneği (exceptions) ile ilgili bir sunum da olacak.

Sunum herhalde bir buçuk saat kadar sürer. Bence 6 saat kadar birlikte olacağımızı planlayabiliriz. Tabii isteyen daha önceden kaçabilir.

Bu buluşma herkese açık. Forum veya Ceviz üyesi olmak gerekmiyor. Ama yine de geleceğinizi mutlaka quasimodo isimli üyeye bildirin; çünkü ev sahibi Bahçeşehir Üniversitesi kaç kişi geleceğini bilmek istiyor.

Bahçeşehir Üniversitesi'ne ev sahipliği için çok teşekkürler! Çaylar ve börek çörek de hem onlardan olacak hem de ceeyt'ten...

Ali
    Enson 20/07/2010 20:45 tarihinde acehreli tarafından düzenlenmiştir. Sebep: Yer ve zamanı kesinleştirdim

self.life.start()
    Yer
    /home/Raiden

hım kesin geliyorum
    Yusuf Koç

"aramaya inanmayanlar suphesiz ki kaybedenlerden olacaktirlar"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı bu konuya bakıyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Sık Kullanılanlar

Sık Kullanılanlar

Mesaj Yazma Hakları

• Yeni mesajgöndermezsiniz
  • Cevap yazamazsınız
  • Dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Yukarı Çık