Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu ya? Please Help Me!
Merhaba arkadaşlar;
Bir sorun yaşıyorum da yardımlarınızı rica ediyorum.
MasterPage'ten türeyen bir Web Content Form (Default.aspx) içerisindeki bir LinkButton'a tıklandığında yine Default.aspx'teki Panel1'e xxx.ascx Web User Control'ü ekleniyor.
Buraya kadar bir sorun yok. Ancak bu Web User Control içerisindeki bir btnOnayla butonunun Click Event'inde aşağıdaki gibi bir kodun çalışması gerekiyor. Direk bu şekilde çalıştırdığımda butona tıklandığı anda Default.aspx içerisinden xxx.ascx Control'ü kayboluyor ve tabi dolayısıyla kontrolleri yapamıyor.
Aklıma bu ascx sayfasının içerisine bir Update Panel koymak ve dolayısıyla sadece formu sunucuya göndermek, sayfanın tamamını göndermemek metodu geldi. Ancak bunu yaptığım anda da Buton'un (btnOnayla) Click Event'i, butona tıklanmasına rağmen çalışmıyor. Projeyi adım adım çalıştırıp baktığımda da Butona tıklanmasına rağmen Click Event'i hiç bir şekilde çalışmadı. Sizden yardımlarınızı ve bu konuda benle bilginizi paylaşmanızı rica ediyorum.
Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar...
protected void btnOnayla_Click(object sender, EventArgs e)
{
if (txtMevcutSifre.Text == "" || txtYeniSifre.Text == "" || txtMevcutSifre.Text == "")
{
lblHataUyari.Text="Hiçbir alan boş bırakılamaz!";
}
else if(txtYeniSifre.Text != txtYeniSifreTekrar.Text)
{
lblHataUyari.Text = "Yeni Şifre alanları aynı olmalıdır!";
}
}
Ey Zahit Şaraba Eyle İhtiram. İnsan Ol Cihanda Bu Dünya Fani.
Ehline Helaldir, Naehle Haram. Biz İçeriz Bize Yoktur Vebali.
Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu ya? Please Help Me!
syafadaki butonun kodlarını buraya yazarmısın.
yani design kısmındaki kod çıktısı.
<asp:button ................ gibi
Yaşasın "sansürlü" internet. Daha fazla sansür istiyroum. Daha çok.... Daha da çok.....
<asp:Button ID="btnOnayla" runat="server" Text="Yeni Şifreyi Onayla" Font-Names="Verdana" Font-Size="12px" Height="25px" Width="155px" onclick="btnOnayla_Click" />
pardon ben soruyu yanlış anlamışım.
bu şekilde bir problemle karşılaşmadım.
ama ben genelde konrolü sayfama koyup viisible yapıyorum. linke tıklanınca da visible=true yapıyorum.
senin için uygunsa sen de böyle yap. sıkıntı yaşamassın.
bunun dışında bi fikrim yok
Yaşasın "sansürlü" internet. Daha fazla sansür istiyroum. Daha çok.... Daha da çok.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks