5-6 adımlı bir üyelik scripti yapmam lazım. 1.sayfada bilgileri doldurup hata yoksa onları hafızaya alıp 2.sayfaya gececek böyle 5. sayfaya kadar gidecek uğraştım ama yapamadım 1. sayfadaki verleri nasıl alıp 2. sayfadan devam edebilirim
5-6 adımlı bir üyelik scripti yapmam lazım. 1.sayfada bilgileri doldurup hata yoksa onları hafızaya alıp 2.sayfaya gececek böyle 5. sayfaya kadar gidecek uğraştım ama yapamadım 1. sayfadaki verleri nasıl alıp 2. sayfadan devam edebilirim
asp.net de createuserwizard kontrolü ile bunu kolayca yapabilirsin. Şu sayfada örnekler mevcut.
asp.Net ile değil asp ile yapmam lazım. çünkü kodlamada asp yi kullanıyorum
Birinci sayfada işlem tamamlanır, bu işlem neticesinde gerekli kontroller yapılır. Hata yoksa bu veriler gerekli sessionlara aktarılır. Ardından ikinci sayfaya yönlenilir. Aynı şeyler burada da tekrarlanır. Son sayfaya kadar bu şekilde devam edilir. Son sayfada da bu sessionlar kullanılır.
Ayrıca sadece üyelik kısmını asp.net ile yapabilirsin. İfame olarak üyelik sayfası içine yerleştirirsin. Pek yorucu olmaz senin için. Diğerinde kontrollerle filan uğraşman gerekecek.
sağolasın deniyelim bakalım. bende session ile bir kaç deneme yapmıştım ama başarısız olmuştum
Form içeriği'ni sekmelere atayıp,
- Diğer sayfa öğelerinin yenilenmesi,
- Session
yada ;- <input type=hidden kullanmak yerine
Ajax öneririm:
http://pengoworks.com/qforms/docs/ex...ultilayers.htm
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks