+ Cevap Yaz
2 sonuçtan 1 ile 2 arası gösteriliyor

Konu: Kontrollü Fommmail

Üye acemiberber Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Ankara

Kontrollü Fommmail

CDONTS bileşenli form maili ile sitemden kendi hotmail e posta adresime mail göndertebiliyorum..Gerçek serverım ve kendi makinem CDONTS destekliyor ve çalıştırıyor..

Sorun şu ki ben ziyaretçi en azından mail adresini doğru girdiği bir kontrol mekanizmalı formmail kodu arıyorum.. yanlış mail yazdığında "hoopp kardeşim burası dağ başımı" diyecek ve "yaz doğrusunu" diyecek.. (dd@xx.com) gibi yazılmasını kontrol etsede olur ama aynı zamanda gerçekliğinide kontrol eden bir kod olursada çok makbule geçer... Elimde bir kaç tane vardı ama uzun zamandır weble ilgilenmediğimden unuttum.. Nereye koydum Allah bilir..

Varsa bir zahmet...

Varlığa izin veren boşluk anov Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Mavi kabarcığın içi

ilk istedigin sey forumda daha onceden cokca gecmis bir konudur.
    detayli arama da (mail, e-mail, kontrol) kelimeleriyle aratirsan istedigin sonuca ulasirsin.

ikinci istedigin sey icin bir onerim var: ondan aldigin mail adresi ile kendine mail attirmadan
    once ona mail at. bu mailde rastgele bir sayi olsun. bu sayiyi ayni zamanda o mail adresi ile iliskili olarak veritabanina kaydet.

eger kisinin verdigi mail adresi dogru ise attigin maili alacak, icindeki rastgele sayiyi gorecektir. bir sonraki adimda ise attigin (ve veritabanina kaydettigin) rastgele sayinin
    gercekten kisi tarafindan dogru girilip girilmedigini kontrol edersin.(mail adresine gore veritabanindan kontrol ederek.)

+ Cevap Yaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)