![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2004
|
Herkese merhaba, Ben yazılım üretip satan birisiyim. Fatura istendiğinde tanıdık şirketlerden kestiriyorum. Bir süre önce bir yazıda "serbest/kişisel/yalnız/home-office" şeklinde çalışan yazılımcılar için fatura kesebileceklerini ve bazı vergileri daha az ödeyebilecekleri türü şeyler yazan bir yazı okuduğumu hatırlıyorum. Sonra tekrar aynı yazıyı bulamadım. Buna benzer bir olay var mıdır? Bilen var mı? Teşekkürler... Oğuz... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| ASP ile sayfa üretim ilişkisi | selected | ASP | 1 | 14/10/2005 06:30 |
| Bireysel Delphi ve J2EE programcılığı ? | Kefukar | Java / JSP | 7 | 28/04/2005 09:23 |
| bireysel veya grup programcılığı | shark_hack | Olumlu Sohbet | 30 | 03/11/2004 06:48 |
| Vergi | hserkans | Hayata Dair | 7 | 25/06/2004 22:44 |
| ceviz ağacından üretim yapanlar | tayfun yıldırım | Duyurular & İlanlar | 9 | 20/05/2003 18:22 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |