![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2004
|
Nasıl oluyor da vcd playerda izlenebilen filmler bilgisayarda açılamıyor bile, bu sorunun pc tarafından bir programla falan giderilme şansı yok mu? sorun vcd formatının bilgisayara yabancı gelmesi gibi bir olay ama sadece bazılarında bu sorun olması şaşırtıcı, buna çare sunacak arkaşın alnından öpecem...
|
| | |
| | #4 (permalink) |
|
hayır asıl sorun vcd nin içeriğini bile göremiyor olmak, yani vcd playera takıyorsun ve filmi izliyorsun ama pc ye takıyorsun ve cd nin içeriğini bile göremiyorsun, Hata mesajı: Windows can not read from this disk, the disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with windows. Yani anlaşılan sadece vcd playerların anlayacağı bir format icat edilmiş ve o format ile yazılmış bir vcd ile karşı karşıyayız??? bu sorunu giderecek bir program varmı? NOT: sORUN CODEC SORUNU DEĞİL |
| | |
| | #6 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
hehehe hayırlı olsun bitik cd.
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| It's Time To Rock!! Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Aachen, Almanya
|
yok abiler bu durumla ben de karşılaştım. cd fiziksel olarak sorunsuz. vcdplayer'da çalışıo ama pc içeriğini bile göremiyor. bunu ben de çok merak ediyorum. kaç cdyi o yüzden geri verdim ya...
__________________ You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
icarus beni birtek sen anladın, bu gerçekten öyle bir sorun ki derdini anlatamıyosun bile Neyse ben çok enstanteneli bi çözüm buldum. Bu olay sadece bu yolla çözülebiliyor. Virtual cd programını yüklüyosun ve image ını çıkartıyosun, çıkan image dosyalarından uzantısı .010 olan dosyayı uzantısı avi olarak değiştiriyosun ve işte bu kadar. Sorunun codec sorunu olduğunu düşünen arkadaşlara bilgilendirme: windvd 5 ile codec sorunu yaşanmaz. o bir codecler abidesidir ki o açamıyordu!!! yani cd nin içeriğini bile göremiyorsunuz... Ama çözüm image...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |