![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2004
|
heyyyyyy!!!! benimde linux altında çalişan DEBUGGER LAR LA İLGİLİ SORMAK İSTEDİGİM BİSEY VAR... GDB yada ANJUTA YA İHTİYAC DUYMADAN BU İSLERİ DEVELOPMENT KISMINDA BULLUNAN DEGUGGERLARLADA YAPAMAZMIYIZ?(şahsen anjutayı daha hic denemedim ama...) >SANIRIM EVET Bİ OKADARDA HAYIR... >NİYE mi? >şahsen ben buradaki toolları denemiştim ancak hiç bi sonuc alamadım, yani bu tool ların kullanım amacları debugging ama gel sen onu bide bana sor >nasıl mı? >her hangi bir debuggeri acıp open deyip herhangi bir source file ı yukleyin(.c) muhtemelen ne demek istediğimi analayacaksınız..butun execute buttonlarinin disable olarak goreceksiniz(muhtemelen) ---->bu noktada (eger sesimi duyan varsa) kafası allak bullak olmuş zavallı bana yol gosterecek ve beynimde termo nukleer patlamalara ve sevinç cıglıkları atarak buldum buldum dememi sağlayacak bi tüyoya ihtiyacım var >tamam belki biraz abartım ama development tools kullananınız varmı? >>>>> aloha >>>>>>>>>> not :şey ben linuxa ve linux altında programlamaya daha bu hafta başlama kararı aldım, oyuzden bu konularda biraz çaylak statusune giriyorum.. bu nedenle hoş gorulerinize sığınarak sallakcada olsa bu soruyu soruyorum eger fazla saçmaladıysam affedin..... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2004
|
ben linux'a yeni baslayan ve C ye ilgi duyan bi programcıyım ->ve gelecekğin linux olacagına inanmıs durumdayim ancak kod yazarken eskiden kullandığım windows ortamının bir bezerini linux ortaminda ariyorum.->(f9 f7 ..vs meselesi) linuxda ki debuggerlarla (development tools) bu problemi aşabileceğimi düşünüyordum.ancak yaptığım yanliş bişeyler var herhaldeki -> çakildim... son çağre olarak webden anjuta denilen debbuggeri indirmek durumundayim ancak anjutaya gerek kalmadan linuxun kurulumunda gelen debbugerları nasil kullana bilirim.... not : bende çanakkale'deyim |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Geçme Leaan!! Üyelik Tarihi: 08/2003
| Alıntı:
saygılar..
__________________ empty, fragile, weak.. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
bu konu ile alakasiz mesajlari silecem haberiniz olsun, ne konuyu elestirin ve yaziyii sadece cevap verin yada bosverin lutfen
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |