![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Yönetim Danışmanı Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: /tmp/loop
|
Gecelerde yurtdisindaki bir makinemize firewall kuralları eklerken unuttugum ufak bir detay yuzunden makineye tcp erisimlerini kapamistim ve geri donusum yoktu,acaba bu makineye farklı protokoller aracılığı ile ulaşabilir miyim diye araştırma yaparken bu projeye rastladım,(gerçi iş işten geçmişti makineyi restart ettirmistik ). icmpshell projesi icmp paketleri üzerinden bir sistemde istediğimiz bir kabugu kullanarak komut çalıştırmamıza imkan sağlıyor. detaylı bilgi ,kurulum ve kullanım için ufa kbir yazı hazırladım ,gözatmak isteyenler aşağıdaki adresten ulaşabilirler. http://cc.kou.edu.tr/huzeyfe/icmpshell.htm
__________________ ` ` |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Shell Control | Cekici | Visual Basic | 2 | 01/08/2005 22:08 |
| shell export | bestoforhan | Windows | 1 | 15/02/2005 00:56 |
| Shell | entelsofi | Internet | 1 | 10/10/2004 15:35 |
| Shell.. | H4x0r | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 5 | 04/09/2004 21:54 |
| icmp hakkinda turkce doyurucu(?)bir dokuman... | Rapsodi | Ağ / Güvenlik | 13 | 08/07/2003 10:13 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |