![]() | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: Geniş ve Loş Bir Yer.
|
- Visual Basic.net, Visual Basic 6.0' ın küçük bir mobil yaması ile yazabilirisin. - Normal proglamlamanın hemen hemen aynısı - Ağ' a bluetoot ile bağlanırsın. - Simüle' yi bilmiyorum.
__________________ Öfkeli iken konuşun, göreceksiniz ki pişman olacağınız en güzel konuşmayı yapmışsınızdır.. Reklam Oku Para Kazan |
| | |
| | #3 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
Palm OS için palm ın sitesine bak orada simulator + dokuman bula bilirsin.. sonystyle da da var.. (clie için)
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #4 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
visual studio .Net le geliyor simulatorde
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bilgisayarcı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Visual Studio 2003 'de yeni proje oluşturma seçenekleri içerisinde Smart Device Application da bulunmakdadır . Bunu sağlayan da Microsoft Compact Framework SDK 'dır . Visual Studio 2003 Pocket PC emülatörü ile birlikte gelmektedir . Kurulumda VB.NET ve/veya C#'ı seçmeniz halinde hem Microsoft Compact Framework SDK hem de Pocket PC emülatörü yüklenmekte ve ek bir yüklemeye gerek kalmamaktadır . Bu konu üzerinde şu sıralarda çalışmaktayım . Yaknda bu konuyu anlatan bir yazı yazacağım . Şimdilik tasarım ve deploy aşamalarından bazı ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz . http://muharremtac.com/smart.jpg http://muharremtac.com/pocketPC.jpg |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Öcü Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Fâni bir yer
|
PalmOS hakkında; - Delphi benzeri birşey arıyorsanız, Pocket Studio isminde bir yazılım bulunmakta. Ben de demosunu indirdim, inceliyorum. - Kodlarla fazla uğraşmadan basit programlar yapmak istiyorsanız, PDAToolbox. - Emulatör PalmOne'ın sitesinden indirilebiliyor. Ancak çalışması için ROM dosyalarına ihtiyacınız var. Simulatör ise ayrıca ROM ile uğraştırmıyor, ancak pek hoş birşey değil bence. Ancak test için o da lazım tabi. PPC hakkında, - PPC daha mantıklı birşey haline geldiği zaman bir tane edinip yazılım geliştirme denemeleri yapmak istiyorum. - PPC Emülatörü dökülüyor. (Benim denediğim sürüm) - Delphi8 for .net ile PPC uygulamaları yazılabiliyormuş.
__________________ Çırak programcı usta programcıya dedi ki "Usta hadi Ceviz.Net foruma girelim bilgiyi paylaşalım". Usta dedi ki "Forum nedir? Ceviz nedir?" Çırak da şöyle dedi:"Sen ne biçim bi ustasın be usta yemişim senin ustalığını!" Ustaya Ceviz'i gösterdi ve usta aydınlandı. - M. Taç |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |