![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 05/2003
|
Redhat 9.0 kurulu bir sunucumuz var elimizde ve şimdi bu sunucunun turkish karakter problemi var bu konuda bilgi ve deneyim sahibi arkadaslardan yardım istiyorum. yalnız linuxla pek aram yok bunu baslangıcta soyleyeyim. ikinci olarak ayarların türkçe olması sunucuda calısan diğer programları etkiler mi ? zaten bundan korktugum içinde pek dokunamadım. ![]() konu acil yardım oldugu için ve vaktim sınırlı oldugundan forumda vb. yerlerde fazla arastırma yapamadım. Şimdiden yardım edebilecek arkadaslara tesekkurler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Redhat 9 nasıl kaldırılır bilgisayardan? | notalone | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 2 | 11/07/2005 01:35 |
| Redhat 9 ve Kernel Update ve SMP desteği. Ama nasıl ? | Haymac | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 3 | 21/12/2004 00:24 |
| redhat NTFS yardım ACIL!!! | keramet | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 31/08/2004 00:09 |
| Dev-C++ dil dosyası: turkish | RaiST | C / C++ | 8 | 15/09/2002 01:21 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |