![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2003 Yer: .
|
Arkadaşlar lcd monitorlerle ilgili 2 sorum var: 1)Bazı lcd monitorlerin yüksek fps isteyen oyunları oynarken (unreal tournament yada counter strike..vs)renginde flulaşma oluyor diye duydum.Bu ne kadar doğru Doğruysa sadece belli markalarda mı oluyor?Bu markalar hangileri 2)Bir de ölü pixel diye birşey duydum.Onda da ekranın 3 yada 4 pixelinin görüntünün rengiyle alakasız bir renk olduğunu (siyah,kırmızı,yeşil gibi)söylediler. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| kilo-->mega-->meka Üyelik Tarihi: 11/2002
|
1. LCD monitörülerde piksellerin yenilenme süresi var. Terim olarak adının ne olduğunu bilmiyorum. Milisaniye cinsinden ölçülüyor. Flulaşma ondan kaynaklanıyor. Şu anda piyasada 16 ve 20 ms`lik değerlerde olan modeller var. Daha yenisi çıktı mı bilmiyorum. 16ms sadece Hyundai`de var. 20ms Çoğu markada var. Çoğu derken Samsung, Philips, LG gibi markalardan bahsediyorum. Bu değerin kaç olduğunu fiyatlardan da bir nebze anlayabilirsin Hatırladığım kadarıyla 20ms`lik modeller 16`lıkladan daha iyi sonuç veriyorlar. Tabi o zaman 16 ms`likler yeni çıkmıştı. Şimdi durum nedir bilemiyorum2.Cekici + LCD panellerin üretiminde meydana gelen hatalardan kaynaklanıyor. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2003 Yer: .
|
her markada var mı yoksa belli markalarda mı oluyor flulaşma ve ölü pixel olayı? sonuçta bu oyunları oynarken görüntü resmen grileşmeye başlıyor.16ms lik modeller 480 dolardan aşağı değil bir lcdye verecek o kadar param yok zaten |
| | |
| | #5 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
ölü pixel her plazma, lcd benzeri teknolojide olur... alırken kontrol etmen lazım... Beyaz bir goruntu acıp kontrol edebilriisin...
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: Geniş ve Loş Bir Yer.
|
dumtisdumtis bende farklı bir şey demedim ama genelde fabrikasyon hatası ve bir fiziksel darbeden kaynaklanan olay sonucuda meydana geliyor. ve geldi
__________________ Öfkeli iken konuşun, göreceksiniz ki pişman olacağınız en güzel konuşmayı yapmışsınızdır.. Reklam Oku Para Kazan |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |