![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
arkadaslar söyle janjanli bir ceptelefonu aldim samsungun kamerali cep tellerinden biri (yaw modelini bilmiyorum kardesime sormamlarim sanirim hepsinin infrared funksiyonu aynidir) infraredlen windows üzerinden baglanip icini kirpiliyabiliyorum. ne olaki linux üzerinde bisey yapabilsem # rcirda start (calistirdigimda ) Starting service IrDA failed (diyo mesela) cepi inraredini acip laptopumun infrared in karsina koyuyorum tikyok aslinda büyük bir beklentim yok ama olaki bu konuda bir tecrübesi olan olur dedim?
__________________ ispartakule toki |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Win / Linux | MehmetKemal | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 12 | 06/05/2006 23:58 |
| [ SuSE Linux 10.0 Final 5-CD | SuSE Linux 9.1 Personal 1CD ] | MehmetKemal | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 12/03/2006 20:01 |
| Satılık: Mscd.NET ve Linux 2 ve Linux 3 eğitimi | omerosmanoglu | Duyurular & İlanlar | 0 | 21/04/2005 12:44 |
| Red Hat Linux 9.0 | ee++ | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 4 | 14/09/2003 11:49 |
| GNU/Linux veyada Linux? | RaiST | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 06/08/2002 02:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |