![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004
|
30 gb 2 partition çalışmayan HDD de bir tavsiye üzerine şu işlemleri yaptım : Diski tek başına P. Master bağladım, makinayı sistemden açtım. C. ye geçtim. Diske CHKDSK yaptım. 1. patitionu gördü. CHKDSK D: yaptım, 2. partitionuda gördü. Tüm disteki bilgileri kopyalamak istedim. Büyük bir kısmını kopyaladı. Kopyalananları bu diskten sildim. Her iki partitiona da scandisk yaptım. Düzelenleride kopyaladım. Sonra diske format attım. Disk düzeldi. Kurtulan bilgilerin oranı ise % 80 in üzerinde. İlgilenen arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |