![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Arkadaşlar geçen gün bir programın hangi dil olduğunu sormuştum. Sorduğum program Visual C++ ile yazılmış. Şimdi en önemlisi bu programı nasıl decompile edicem ? Bir bilgisi olan var mı ? Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardım. Tam anlamı ile decompile edebilir miyim ?
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| The ZeroTimeR Üyelik Tarihi: 03/2003 Yer: Monitor Onu
|
Decompile etmek, kaynak kodlarindan compile edilmi$ yani paketlenmi$, kullanima hazir hale getirilmi$ bir programin aynen kaynak kodlarina eri$me mevzusudur. Mevcut teknoloji ile cogu programlama dilinde bunu yapman mumkun degildir. Ancak disassemble edebilirsin. Bu da programin Assembly kodlari halinde dokumunun elde edilmesi anlamina gelir. Bunun icin W32dASM ya da DeDe gibi programlari kullanabilirsin. Ama sen bana bunu ne icin, hangi programa yapmak istedigini soylemezsen daha fazla yardimci olmam. Cunku bir ba$kasinin programinin kirilmasina veya zarar gormesine Ceviz.NET kaynakli bir bilginin neden olmasini hazzedemem.
__________________ "Bazilari, ba$arili insanlarin oyle dogduklarina inanir. I$te ben burada diyorum ki, gercek $ampiyon atindan 10 defa du$en, 10 defasinda da atina yeniden sicrayan adamdir!" Jean Driscoll Boston Maratonu tekerlekli sandalye 6 kez birincisi. Paralympic Altin Madalyali Atleti. (c) ASA The ZeroTimeR |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gray Code Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: In cold light of the morning
|
İndir verceim adresten reshacker ı. Tam olarak kaynak kodlara inemiyosun ama ufak bişiler yapabiliyosun yada ben beceremedim bi bak istersen indirdikten sonra haber ver silcem. ahan adres http://nefretim.madpage.com/sorpa/ Ha bide ultra edit die bişi duymuştum bi zamanlar ben bulamadım bulursan bi zahmet yazarsan sevinirim.
__________________ Ahmak olmasaydın insan tüm zaferler dostça kazanılırdı. Giriş, Gelişme , Mr_MooN!!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gray Code Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: In cold light of the morning
|
Yanlış yönlendirme yaptığım yok o programla exe uzantılı dosyalar üzerinde değişiklikler yapabiliysounuz ama fazla kurcalamadığım için kaynak kodlarına inebilirmi bilmem.Zaten orayada yazmışım bak ii oku görürsün. Lütfen gereksiz tartışma yaratmayalım eğer tartışmak istiyrsanız özel mesaj gönderin sizin bir öneriniz yokken neden bana laf atmaktasınız ? Bırakın bu mesajı sizin yerinize konuyu açan kişi yazsın... Mesajlarımızı sadece cevap yazmış olmak için yazmayalım bi önerimiz yada soruda anlamadığımız yer varsa yazalım. Ne güzel demiş atalarımız Bilir, bildiğini bilir o alimdir bişeyler öğreniniz Bilir, bildiğini bilmez o unutmuştur hatırlatınız Bilmez, bilmediğini bilir o öğrenmek ister öğretiniz Bilmez, bilmediğinide bilmez o cahildir uzak durunuz ... Herkes ne anlatmaya çalıştığımı anlamıştır... Fazla söze gerek yok...
__________________ Ahmak olmasaydın insan tüm zaferler dostça kazanılırdı. Giriş, Gelişme , Mr_MooN!!! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Master of past and future Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: krynn
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |