![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: Geniş ve Loş Bir Yer.
|
Arkadaşlar bende bir program var porttan cihazın numarasını algılamadan çalışmıyor ben bir sanal bir port oluşturup cihazın numaralarını içine yerleştirip cihaz varmış gibi davranmasını istiyorum bunu nası yapacağımın mantığını oluşturamadım bana küçük bir örnek verirseniz sevinirim.
Enson 29/04/2004 14:25 tarihinde Cekici tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
cihaz elinde mi? elindeyse ilk once software ile aletin haberlesmesini dinle.. Burdan buyuk ihtimalle iletisimin sifreli oldugunu goreceksin.. eger degilse -dusuk ihtimal- aletin sordugu sorulara cevap yollaya bilirsin.. sifreliyse... isin zor demek, ya programı crackliyeceksin yada sifreyi cozeceksin..
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Arkadaşlar sanal port oluşturmayı bulamadığımdan dolayı programı iptal ettim. Bu Konu Kapatılmıştır.
__________________ Öfkeli iken konuşun, göreceksiniz ki pişman olacağınız en güzel konuşmayı yapmışsınızdır.. Reklam Oku Para Kazan |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2004
|
konuyu kapatmak yerine ufak bir araştırma yaptınmı ben bir sürü sonuç buldum http://www.google.com.tr/search?q=vb...UTF-8&oe=UTF-8 keyworldlerin yerini degistirip daha cok sonuc alabilirsin virtual comm port vb gibi |
| | |
| | #7 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: M86
|
vb6 ile olmaz daha detaylı bilgi için WinDDK'ya bakınız. Win9x için bir Virtual Device Driver(VxD), Win2k|XP içinse bir Kernel Mode Drvier(KMD) hazırlaman gerekir.. bu Mantık ile Virtual CD tarzı programlar,RamDrive tarzı sürücüler yazılıyor. ToolKit+Ders+Örnek http://www.freewebs.com/four-f/ bende en kolayı programın bir kısmını değiştirmek(crack) olacaktır. Enson 23/04/2004 15:56 tarihinde Euclides tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: M86
|
vadumor; ilgisi yok. Bu konu için Driver yazmak gerekli al tüm API lerin %70'i (gerisi zaten API bile değil :P :P ) http://msnd.microsoft.com/library |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
arkadaşlar ben vb6.0 yazmam gerekiyor çünkü aradığım kısımı yaptığım programın içine koyacam intrnette bu konu hakkında tam bir bilgi yok, gerçi tam olarak yapılabilirmi onuda bilmiyorum ama driver mriver bizi bozar kardeş.
__________________ Öfkeli iken konuşun, göreceksiniz ki pişman olacağınız en güzel konuşmayı yapmışsınızdır.. Reklam Oku Para Kazan |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |