![]() | |
| | #1 (permalink) |
| talebe Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: istanbul
|
Opera dünyanın en hızlı tarayıcısı olabilir ama benim için sorun. Genelde kodlama yaparken beğendiğim kodları bilg. saklarım lazım oluncada gerekli yerde kullanırım ne varki şimdiye kadar böyle birşey denemedim. Şimdi tabiki müşteri isteğiyle opera da da deneyim dedim. Arşivimdeki kodları(js ve dhtml) yarısından çoğu opera(6.0) da çalışmadı. Opera javascirp1.0 ımı destekliyor acep. Ayrıca eğer renk kolaması olarak mesela color="333333" tanımlamasına yanıt vermiyor illaki color"#333333" yazmalısınız. Opera Allahtan %0.2 lik kullanım oranı ile beni rahatlatıyor ama yinede şu müşterilere laf anlatmak var... |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Yeni bir siteye girdim. Site öyle eften püften de değil. Xara nın sitesi üstte bir menü gördüm ve şunu ibde opera6.0 da deneyim dedim. sonuç elde var sıfır. http://www.xara.com/ Sen hiç bi bileşeni destekleme ondan sonrada ben dünyanın en hızlı web tarayıcısıyım de, ne ala memleket. Bu neye benziyor biliyormusunuz. Aynı klasdaki bir araba ile biris tam depo benzin almış araba ile birisi ise 3 kruurşluk enzin ile yarışa girmesine benziyor evet benzini az olan hızlı gidiyor çünkü benzini az ama benzini fazla olanda daha fazla yol katedecektir. Seçim size kalmış. Bence eğer siz bir piyasaya girip rekabet edecekseniz. Mevcut yapıdaki tüm bileşenleri desteklemelisiniz ve ondan sonra artı birşeyler kazandırmalısınız ki kullanıcı sizi seçsin. yoksa haliniz böyle olur. http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Registered User Üyelik Tarihi: 07/2002
| Alıntı:
Eğer orta çağda kalmak istiyorsak kalalım tabii. Ama bir webmasterin bugünlerde gezmesi kendisi için sağlıklı olabilir. // Ne güzel bir menü... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| acknowledge Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: Kocaeli
| Alıntı:
Bu arada Opera icin kod yazmak aslinda zor degil. Diger bazi tarayicilar icin kod yazmak kolay. Aslolan kolayina gore kod yazmak degil, zor oldugu sanilan ama aslinda olmasi gerektigi gibi olana yazmaktir(ya da editorlere yazdirmak her neyse). Bunu ne kadar yapabiliyoruz, o da zamana-imkana bagli tabi. Bu konular cok konusuldu, ama sonuc cikmiyor. Tercih meselesi sonucta.Kolay Gelsin...
__________________ Bir mum baska bir mumu tutusturursa, isigindan hicbir sey kaybetmez. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
Menün güzelliği sayfanın ortalı olması ve sağ dayalı olması. Genelde sayfa ortalı ise menüler biraz sorun çıkarabilir. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |