![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
son bir kac gündür yüklemeye calistigim rpmler bilgisayarimda olan programmlarin olmadigini ida ediyor ama niye?? mesela sekilde oldugu gibi... rpm -i apollon-0.9.1-1.i386.rpm error: Failed dependencies: libgift.so.0 is needed by apollon-0.9.1-1 qt >= 3.1 is needed by apollon-0.9.1-1 Enson 23/11/2003 01:47 tarihinde fgenc tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
|
libgift.so.0 nerden bula bilirim qt yast bulamadi bilgisayarimda bun gibi rpmleri bula bilecegim bir download.com gibi bir sayfa varmi
__________________ ispartakule toki |
| | |
| | #4 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
kara_lahananın 1-2 tane daha boyle yazım anyanlısını gordum, yani yazım yanlısı olurda, bazen cumle bile anlasılmıyor ![]() http://rpmfind.creatis.insa-lyon.fr sourceForge daki proje sayfasına bakmayı denedin mi?
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
arkadaslar karakterimin en belirliyici ana taslarindan biri olan acelecilik ve panigin bu forumsaylararindada seze biliyoruz. kusura kalmayin bu sözü bir kac defa derdim ama budan sonra daha dikkatli olurum Kögüdey Meygen@ dogru tespik neden ben olcakti... -------------------------------------------------------- kazza nin linux versiyonu diyebilecegimiz apollon suse 9.0 yükleyi denedim bir kac rpm ve so datasi eksikligi verdi eyvallah dedim onlari aradim buldum.buldugum rpmleri yuklerden onlarda baska eksik rpmlerden bahseti. bir ara is zivanadan cikti. bir yerlerde hatami yapiyorum yoksa yeri geldiginde sizde ayni seylerle cebelesiyormusunuz.
__________________ ispartakule toki Enson 23/11/2003 03:02 tarihinde fgenc tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: kayıp
| bu forumsaylararindada seve biliyoruz. ? Hocam bari aceleci oldugunu anlatirken, acele etmeden yazsaydin... ![]() Aklima birsey geldi simdi; "Eski Üye" yerine "Aceleci Üye" yazsan daha hos olur bence...
__________________ Bir yerde suç varsa, orada adalet yoktur... [Platon \ Eflatun] Enson 23/11/2003 02:40 tarihinde BoraN tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
ula usaklar peni tinden imandan eylemeyin olmayi elimden gelmeyi ne edeyim borancim@ onu oraya ben yazmadim bu formun bir fonksiyonu yanirim beli bir süreden sonra üye yazisi eski üye oluyor ---------------------------------------------------------------------------- http://rpm.pbone.net/index.php3 rpm bulmak icin iyi biryer hatta distirbusyon (yani suse redhart gibi sanirim bunu adi dis.. oluyo) göre bile ariyabiliyorsunuz
__________________ ispartakule toki Enson 23/11/2003 04:04 tarihinde fgenc tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| . Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: kayıp
| Alıntı:
Dogru, unutmusum onu...Ama sonradan forum ayarlarindan degistirilebiliyor. Ben hala daha "Aceleci Uye" konusunda israrliyim...
__________________ Bir yerde suç varsa, orada adalet yoktur... [Platon \ Eflatun] | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |