![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
gecenlerde gmerlin bilgisayarima yüklemeye calistim. cikan problemlerden dolayi en sonuda vaz caydim ve mplayer yükledim. MPLAYER (linux icin olani ula usaklar hamsi Pidensin kadar hosuma gitti). daha düne kadar konu media oldugu sürece karalahana olum windows mahkunsun diye düsünüyordum. dixv subtitle ne biliyim gerekli olan hersey var. gmerlin yüklemek nasip olmadi. onunla tecrübesi olan varmi nasil. gmplayer a$ik ata bilirmi? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| gmerlin dediki | fgenc | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 8 | 21/11/2003 00:20 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |