![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: Ankara
|
Merhaba, şöyle bir sorunla karşı karşıyayım: Bilgisayarımı açtıktan yaklaşık 5-10 dakka sonra "Messenger Service" diye bir mesaj kutusu açılıyor. Her ne kadar bunları kapatsamda, inatla açılmaya devam ediyor. Ayrıca gelen mesaj kutusunda, ad'lerden kurtulabilmem için "www.blockads.org" diye bir siteye gitmemi söylüyor. o siteye gittiğimdede benden 20 dolar para talep ediyorlar. Acaba yardım edebilir misiniz? Kablo net kullanıcısı olduğumu da belirtmek istiyorum.
__________________ Eğer insanlar kendilerini yaralayacak güce sahipse, neden kendilerini iyileştirecek güce sahip olmasınlar ki!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| web service | azazel | C# | 0 | 24/07/2006 17:14 |
| web service session | IcenGuard | Java / JSP | 0 | 22/07/2006 12:51 |
| [Yardım] Web Service | dubrovski | ASP | 1 | 28/10/2005 16:28 |
| service pack 3 . | lilo818 | Veritabanları & SQL | 2 | 22/02/2005 02:32 |
| service pack 1 ve service pack 2 | eylo02 | Windows | 4 | 23/11/2004 15:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |