![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2003
|
bir süre gelecek linux 1.1 ve 2.0 kullandıktan sonra redhat kullanmaya karar verdim, özene bözene 3cd sini de aldım fakat bir problem çıktı. Boot ediyorum , kuruluma başlıyorum disk druid i geçiyorum tam paketlerin yükleneceği zaman format başlıyıp bitiyor ve "Transferring install image to hard drive" penceresinde hata çıkıyor.Binbir türlü yol denedim olmadı , 40% bu civarda çıkıyor hata ve ingilizce "hard disk dışı" filan diyor... ben disk druid yaparken bir hata yaptığımdan şüphelendim , otomatik olarak yaptırdım , bu kez "/boot" ile ilgili tam hatırlamadığım hata mesajı çıktı. ben devam ettim ve yine aynı yerde takıldı "Transferring install image to hard drive" ... bu hata neden çıkıyor , ne yapmam gerekiyor? internette redhat kurulumu hakkında türkçe bilgi de bulamadım maalesef yardım lütfen... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yönetim Danışmanı Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: /tmp/loop
|
red hat 9 ve devami niteligindeki Fedora da bazi kurulum hatalarina ben de rastladim son model(!)LG cdromlu bir bilgisayara hala kurabilmis degilim bazi paketleri okyamadigini soyluyor kurulumun yarisinda ,cdler saglam oldugu halde(test edilip kurulmus).birden aklima mandrake in LG ile arasindaki sorun geldi ve acaba die dusundum? //aynı zamanda aynı modelden fakat 1-2 sene once alınmıs LG cdromdan sorunsuz kurulum yaptım.
__________________ ` ` |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2003
|
verdigi hatayi yaziyim belki daha acik olur : Kuruluma başlama ekranında önce format penceresi çıkıyor ve format bittikten sonra ; "Transferring Installation Image" penceresi çıkıyor ve 35% civarında şu hata çıkıyor : "An error occured transferring The install image to your hard drive.You are probably out of disk space" diskdruid yaparken; Bağlama Noktası : / - ext3 - 12GB Swap Bağlama Noktası : - swap - 512 / 128 [ 256 ram var ] Boot bağlama noktası : /boot - 68 yardım lütfen disk druid de hata yapmış olabilirim. normal de windows xp pro kullanıyorum ve c-d [fat32] olmak üzere iki part var bu iki part dışında linux için ayırdığım geniş boş alan var. lütfen yardım çok zor durumdayım |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2003
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |