![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Unix user Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Evrende bir yer
|
Internette radyo ve TV yayını yapan sitelerdeki Windows Media ve Real Audio-Video gibi öğeleri mozilla izlemek için aptitude ile mplayer-mozilla-plugin paketini yükledim. Ancak, bu sitelere girdiğimde "mplayer: loading movie" ya da "mplayer: loading audio" diyor ve bekliyor. Acaba Linux altında bu tarz web sitelerindeki yayınları izleyen var mı? Kullandığım işletim sistemi Debian GNU/Linux 3.0r1 Web tarayıcı: Mozilla 1.3 Mplayer: 0.90 Not: xmms ile winamp streaming audio dinleyebiliyorum.
__________________ ...and God created me to write code. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Mplayer da altayazi ya da alternatif? | sami | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 3 | 15/03/2007 21:40 |
| mplayer yine türkçe karakter sorunu | some_plus | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 14/07/2006 13:55 |
| Eski (!) bir makinede Debian kullananlar için mplayer ile Teknoloji Televizyonu... | acemi | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 17/11/2005 16:01 |
| mplayer da türkçe subtitle?? | deep_efe | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 05/11/2004 16:47 |
| warning: MPlayer-1.0pre4-pm.1.i686.rpm: V3 DSA signature: NOKEY, key ID 5f6842a4 | fgenc | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 26/05/2004 02:22 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |